Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne držite govore, pomozite vatrogascima na liniji obrane'

None Foto: Ivica Galović/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell

Ostojić je već u ponedjeljak u popodnevnim satima bio na terenu s vatrogascima, a u objavi na svom Facebook profilu pozvao je političare na vlasti da "pokrenu mehanizme". Objavio je i fotografiju heroja s terena.

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić stao je uz rame herojskim vatrogascima i pomagao im u gašenju opasnog požara.

Ostojić je već u ponedjeljak u popodnevnim satima bio na terenu s vatrogascima, a u objavi na svom Facebook profilu pozvao je političare na vlasti da "pokrenu mehanizme".

- U borbi sa požarima na terenu više vrijede kanaderi, nove snage, organizacija nego političari. Međutim, i to je obveza, samo se ne čeka danima... Pokrenite mehanizme - pomognite vatrogascima na liniji obrane. Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte što im treba", napisao je Ostojić.

 

Posted by Ranko Ostojić on 17. srpnja 2017

U borbi sa požarima na terenu vise vrijede kanaderi, nove snage, organizacija nego političari . Međutim , i to je obveza...

Posted by Ranko Ostojić on 17. srpnja 2017

 

Ostojić je postavio i fotografiju izmorenih vatrogasaca koji saniraju požarište, a uz fotografiju je dodao i opis - "Heroji na prvoj crti!"

 

Heroji na prvoj crti !

Posted by Ranko Ostojić on 17. srpnja 2017

Komentarima na njegovom Facebook profilu ljudi su pozdravili Ostojićev potez. "Bravo", "Sretno hrabri ljudi", Svaka čast Ranko", bili su samo neki od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Komentari (177)
  • Nisam stranacki opredjeljena i nemam nikakvih favorita politickih jer su mi se sveli na isto...samo cu reci da su ovog covjeka svakako nazivali..vrijedjali, a on...on ce za HR dati uvijek vise od ovih sto se busaju o domoljublje..sta god on bio, svaka mu cast...neka vam dragi politicari bude na uzor. Od izbjeglica, kada je spavao po satorima i docekivao ljude pa da ne nabrajav, a i evo danas kada gasi pozar s narodom.

    18. 7. 2017,   11:16
  • svaka cast vam Ranko

    18. 7. 2017,   11:12
  • Bujanec na aparatima

    18. 7. 2017,   11:28