Obavijesti

News

Komentari 116

'Ne mogu vjerovati da roditelji nisu znali otkud Saški novac...'

'Ne mogu vjerovati da roditelji nisu znali otkud Saški novac...'
1

Prema neslužbenim informacijama, Saška je u rujnu 2016. godine svećenika molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti novac, da ga voli i da se želi udati za njega...

VIDEO

Saška Kovačević (22), članica modričkog Karate kluba Šampion, prije pet godina proglašena je u tom gradu sportašicom godine. – Prilikom primanja priznanja ona se zahvalila u ime svih sportaša.

- Puno rada i truda, stručne pomoći trenera i podrške obitelji i klupskih kolega potrebno je da bi se ostvarili vrhunski rezultati – rekla je tada Kovačevićeva, koja je do tada osvojila 270 medalja.

U 2011. godini Saška Kovačević je na Europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila zlatnu i brončanu medalju. U maloj Modriči nisu baš najsretniji što je taj gradić došao zbog skandala na naslovnice.

 – Poznajem njene roditelje, pretpostavljam da oni proživljavaju teške trenutke i nimalo im nije svejedno što im je kćer trenutno u pritvoru. No, ipak ne mogu vjerovati da oni nisu znali otkud njihovoj kćerki toliko novac i tako skupe stvari. Vjerujem da će se tijekom istrage i to saznati – rekla je jedna mještanka Modriče dodajući kako ipak ne vjeruje da je cijeli scenarij ucjene smislila sama Saška, po njenom mišljenju ona za to nije sposobna, te da je mozak cijele operacije netko drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U akciji policije Steroid, 16. kolovoza ove godine, uhićeni su Saška Kovačević i njen dečko Aleksandar Vasiljević, nakon što su im podmetnute obilježene novčanice. Samo 12 kasnije uhićen je i Milo Joksimović iz Modriče koji osumnjičen da je paru pomogao oko ucjene svećenika.

Prema neslužbenim informacijama. Saška je u rujnu 2016. godine svećenika molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti novac, da ga voli i da se želi udati za njega. I.K. se navodno oglušio na to i tražio je od nje da ga ostavi na miru.

Djevojci se to nije svidjelo pa je počela s naručivanje razne skupe odjeće na svećenikovu adresu uz poruku da on to mora platiti ili će imati problema. Navodno je ucjenom svećeniku rekla i da je u vezi s Vasiljevićem, pa su ga njih dvoje zajedno počeli ucjenjivati.

Saška Kovačević je bila i politički angažirana, čak je bila na nekim izbornim listama, ali nije ostvarila nikakvu političku karijeru.

Osnovni sud u Doboju svim uhićenim i osumnjičenim za kazneno djelo ucjene odredio je jednomjesečni pritvor, ali Saški i njenom dečku Aleksandru  pritvor je produžen za još dva mjeseca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

HDZ pao na 60 mandata, SDP na 42, DP na 14 mandata, Most na 11, Možemo ima 10 mandata

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto