Obavijesti

News

Komentari 31

Ne žele biti djeveruše: Opijaju ih, diraju, siluju, a čak i umiru

Ne žele biti djeveruše: Opijaju ih, diraju, siluju, a čak i umiru
2

Kina: Djevojke ne žele biti djeveruše jer ih opijaju alkoholom, tjeraju da ližu banane, diraju, a navodno su jednu djevojku silovali. Zbog toga mladenke djeveruše moraju unajmiti

VIDEO

Dok je u nekim zemljama biti djeveruša čast, u Kini je to opasno zanimanje koje može završiti čak i smrću. Zbog toga sve manje djevojaka žele biti djeveruše pa ih mladenke često moraju unajmiti. Djeveruše u Kini moraju čuvati čast mladenke pa umjesto nje moraju ispijati velike količine alkohola.

Zbog toga se često događa da se djevojke otruju alkoholom, a prošli mjesec je djeveruša (28) umrla jer je konzumirala prevelike količine alkohola.

TOMONEWS objavio je na YouTubeu snimku te su u objašnjenju napisali da se djevojka zadavila bljuvotinom. Ne može se sa sigurnošću utvrditi je li video autentičan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Unajmljuju djeveruše

Osim što moraju piti sa svakim gostom, djeveruše često moraju trpjeti vrijeđanje i zlostavljanje. Prema tradiciji djeveruše stoje kao "prepreka" ispred sobe u koju mladoženja mora ući kako bi s mladom proveo prvu bračnu noć. Mladoženje su često pijani pa vrijeđaju djeveruše, a ponekad ih i fizički zlostavljaju.

Djeveruše često zlostavljaju tako što im skidaju odjeću, tjeraju da ližu banane. Na internetu objavljena je snimka iz 2015. godine na kojoj se vidi kako gosti na svadbi diraju djeverušu. Kada se pokušala obraniti, uhvatili su je za ruke.

Mediji u Kini su 2013. godine pisali kako su dva djevera silovala djeverušu.

Zbog svega toga sve manje djevojaka u Kini prihvaća poziv svojih prijateljica da im budu djeveruše.

Za njih je to jednostavno previše opasno, pa mladenke danas unajmljuju djeveruše i plaćaju ih između 30 i 118 dolara po svadbi. Profesionalne djeveruše rade za agencije. Većina njih radi svoje svakodnevne poslove, a vikendom zarađuju dodatni novac. Profesionalne djeveruše neki nazivaju lažnima dok drugi tvrde da one znaju bolje izaći na kraj s pijanim gostima koji ih vrijeđaju ili zlostavljaju, piše OddityCentral. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.