Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne znam gdje je, ali volio bih da ga ne pronađu još par sati...'

None Foto: Slavko Midžor/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell

Moje duboko uvjerenje je da Dolački nije u bijegu nego da je u šoku nakon presude i da se nalazi ako ne u samom Zagrebu, onda u široj okolici, kazao je njegov odvjetnik

Ne znam gdje je Željko Dolački. Moje duboko uvjerenje je da Dolački nije u bijegu nego da je u šoku nakon presude i da se nalazi ako ne u samom Zagrebu, onda u široj okolici, kazao je u četvrtak odvjetnik Željka Dolačkog Veljko Miljević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Miljević je za N1 televiziji kazao kako Dolački ima veliki broj prijatelja, ali i protivnika.

POLICAJAC BJEGUNAC U kožnoj jakni i s fudbalerkom Dolački se 'furao' na Gibsona

- Koliko god ima šanse da ga netko skriva iz prijateljstva, postoji i želja mnogih da ga se nađe. Volio bih da ga se ne nađe još par sati jer bi tako doprle do njega poruke njegovih prijatelja, odvjetnika, a to je da je ovo štetno - rekao je Miljević za N1.

Podsjetimo, policija je raspisala tjeralicu za suspendiranim policijskim načelnikom Željkom Dolačkim nakon što se u utorak nije pojavio na izricanju presude na zagrebačkom Županijskom sudu koji ga je u odsutnosti nepravomoćno osudio na šest godina zatvora te povrat 3,3 milijuna kuna zbog krađe zaplijenjenog zlata, oko 640.000 kuna i gotovo 290.000 eura.

POTRAGA ZA DOLAČKIM 'Djeca i ja smo u šoku. Isključio je mobitel. Ne znamo gdje je...'

Za Dolačkim je raspisana tjeralica, a tu informaciju imaju sve policijske postaje diljem Hrvatske. Policija ima zadaću naći Dolačkog, lišiti ga slobode i dovesti u Zagreb. 

Ako Dolačkog ne uspiju pronaći u Hrvatskoj, moguće je da će raspisati međunarodnu tjeralicu, pa i europski uhidbeni nalog.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (71)
  • sve je to maslo ovog lisca...uz dobru proviziju sve mu je to ovaj savjetovao i organizirao...

    7. 2. 2019,   13:40
  • Dobar odvjetnik 👌 kako šalje lažne signale, kao ono tražite ga u ZG ili u blizini a on je vec negdje preko granice samo treba par sati da se smjesti!

    7. 2. 2019,   13:53
  • je u šoku je pa se smiruje brojeći euriće i važuči zlato. jedino dobro što s nikim ne treba dijeliti a nakon tri godine je vani. treba pare spremiti

    7. 2. 2019,   13:39