Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neće biti ničiji ručak: Našli junicu, pa im opet pobjegla

None Foto: Lj. Risek/VLM 3

Junica je prije 11 dana pobjegla iz Industrije mesa u Ivancu. Našao ju je lokalni poduzetnik, no čim su došli radnici Industrije, dala je petama vjetra

Junicu koja je prije 11 dana pobjegla iz ivanečke Industrije mesa neposredno prije no što je trebala pod nož, pronašao je u petak u dolini Bednje lokalni poduzetnik, živu i zdravu. Mladen Marković zapazio je junicu u visokoj travi i došao u Industriju po svoju nagradu od 2.500 kuna. Međutim, čim su se zaposlenici Industrije i veterinar s puškom za omamljivanje približili jogunastoj junici, ona im je opet utekla. Kako je junica stekla simpatije cijele nacije, njen vlasnik Filip Dragović iz Farmlanda odlučio joj je pokloniti život. Obećao je, nakon što ju ulove, prevesti ju na svoju farmu u Suhopolje i pustiti ju da u miru dočeka starost, piše Večernji list.

Komentari (26)
  • Objavite odmah ime i prezime dotičnog tko je to izjavio,da vidimo je li dostojan čovjek časti.junica zaslužuje proživjeti svoj život do kraja.valjda ima neki bogati vegan ili vegetarijanac koji će otkupiti slobodu ovoj heroini.nek jave Gatesu u Skradin broj žiroračuna u Ivancu!

    4. 6. 2010,   20:35
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    4. 6. 2010,   20:35
  • ,,,za miss FARME!!

    4. 6. 2010,   20:35