Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nećete vjerovati koliko je dobar ovaj jeftini dron

None Foto: Drone X Pro 7

Revolucionarni dron profesionalnih karakteristika po nezamislivo niskoj cijeni - Istražili smo zašto je toliko poseban i kako ga možete nabaviti uz ogroman popust...

Zašto je ovaj dron toliko poseban?

Dvojca njemačkih inženjera su prepoznali glavni problem dronova, a to je da su teški za nošenje, veliki i prilično skupi i to ne zbog svojih karakteristika, već ponajviše zbog brendinga, odnosno marke koja se plaća. Cijene boljih dronova se tako kreću između 5 i 8 tisuća kuna. 

Iz tog razloga su odlučili sastaviti lagan i sklopiv dron koji će po karakteristikama biti sličan skupim profesionalnim dronovima, ali će se prodavati po minimalnoj mogućoj cijeni. Tako je nastao Drone X Pro - iznimno jednostavan za upravljanje, pun vrhunske tehnologije i omogućuje snimanje video zapisa HD kvalitete.

Foto: Drone X Pro

Sve više ljudi je počelo koristiti ovaj dron te su njihove slike i snimke zbilja impresivne.

Foto: Drone X Pro

Kako funkcionira Drone X Pro?

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim koji dobijete uz dron. 

Foto: Drone X Pro

Kada je dron u zraku, njime se upravlja uz pomoć ugrađene kamere te se u bilo kojem trenutku mogu stvarati fotografije ili video snimke.

Kratak video pokazuje ovaj dron u akciji:

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?

Drone X Pro je kvalitetan, prijenosan, pogodan i za početnike, ima odličnu kameru, napredne funkcije leta i sve to uz nenadmašnu cijenu. U usporedbi s ostalim dronovima koje smo imali na testu, Drone X Pro nudi daleko najveću vrijednost za novac.

Ovo su ključni razlozi zašto je toliko uspješan:

  • HD video, 120 FPS, 12 mpx foto
  • Automatsko izbjegavanje prepreka
  • Najveća brzina 12 metara u sekundi
  • Domet upravljanja do 2 kilometra
  • 12 minuta leta bez punjenja
  • Laka upravljivost putem daljinskog ili aplikacije
  • Sklopiv za lako prenošenje

Foto: Drone X Pro

Kolika je cijena?

Najveća prednost ovog drona, osim odličnih karakteristika, je cijena. Slične dronove je teško dobiti za manje od 8000 kn, dok je cijena ovog drona samo 1290 kn. Iz tog razloga se izdvojio iz gomile drugih dronova i postao jedan od najomiljenijih.

Što je najbolje od svega, proizvođač na ograničeno vrijeme nudi popust od 50% i besplatnu poštarinu za Hrvatsku što spušta već ionako nisku cijenu na samo 645 kn!

Dron X Pro može se naručiti s popustom od 50% preko ovog linka.

Foto: Drone X Pro

Kako naručiti Drone X Pro uz popust od 50%?

Jednostavno kliknite ovdje kako bi posjetili službenu stranicu i naručili Drone X Pro

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Instalirajte aplikaciju za upravljanje te je vaš dron spreman za let i snimanje neodoljivih slika i snimki. 
 

Tema: Promo sadržaj