Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nedavno kupio kuću, a uskoro je trebao dobiti i drugo dijete

Foto:

Posve smrskan prednji dio policijskog kombija prikliještio je dvojicu policajaca. Vozač Tomislav Hlevnjak (32) na mjestu je poginuo, a njegov kolega Klaudio Gomerčić (42) teško ozlijeđen...

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Prizor nakon direktnog sudara policijskog kombija i šlepera na državnoj cesti u Baranji između Batine i Zmajevca jutros u 5 sati nije bilo lako gledati.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Posve smrskan prednji dio policijskog kombija prikliještio je dvojicu policajaca. Vozač Tomislav Hlevnjak (32) na mjestu je poginuo, a njegov kolega Klaudio Gomerčić (42) teško ozlijeđen i bez svijesti. Vatrogasci iz Belog Manastira morali su rezati lim kako bi ih izvukli. Kako saznajemo vidljivost je bila loša, a policajci su se vraćali u postaju u Batini nakon odrađene noćne smjene na položaju.

Tamo su trebali pokupiti kolege i vratiti se u Osijek. Iz još neutvrđenog razloga u kobnom je trenutku Hlevnjak prešao na suprotnu stranu ceste i direktno se sudario s kamionom slovenskih registracija kojim je upravljao vozač (40) iz Srbije. On se neposredno prije nesreće kretao u pravcu granice.

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa za očevid, ali i načelnik osječko-baranjske policije, te zamjenik državnog odvjetnika. Sindikat policije ubrzo je izrazio sućut obitelji poginulog policajca. Tragedija je tim veća što Hlevnjak (lijevo na fotografiji) ima malo dijete, a uskoro je trebao dobiti i drugo jer mu je supruga trudna.

STRAŠNA NESREĆA U BARANJI Sudar s kombijem: Policajac je poginuo, kolega teško ozlijeđen

Živio je u Bilju u kući koju je nedavno kupio. I njegov otac i još jedan član obitelji bili su policajci. I Klaudio Gomerčić iskusni je policajac koji je oženjen i ima troje djece. U nesreći je zadobio teške ozlijede kralježnice. Nalazi se izvan životne opasnosti. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Što se točno odigralo jutros ujutro na cesti, ispričat će istražiteljima upravo on.

- Hlevi je bio jako vesela, pozitivan i jako dobar nogometaš, odličan kolega i prijatelj. Ne znamo još što se dogodilo i koji je uzrok nesreće, ali ne bismo bili iznenađeni da je jedan od ključnih faktora umor i iscrpljenost. Zbog povećanog čuvanja angažmana zbog čuvanja granice, svi smo na izmaku snagu - kažu njegovi kolege.

Komentari (92)
  • A šta reći na sve. Sućut obitelji. Ali vjerujem da se sve to moglo izbjeći da kombiji policije imaju svog vozača, a ne da ih voze policajci nakon odrađene smjene, i to još noćne. Zar niko u policiji ne misli kako je tim ljudima kad pošteno odrade noćnu smjenu. da li su oni sposobni za vožnju ili neke druge radnje. Za svoje neradnike imaju vozaće, a radnike nemaju. SRAMOTA.

    20. 10. 2018,   18:30
  • A čemu nam služi vojska? Zašto se njih ne pošalje na granicu umjesto da mlaze jaja po kafićima a onda policija nema dovoljno ljudi pa rade prekovremeni, normalno da su iscrpljeni i onda dolazi do ovakvih nesreća. Sućut obitelji.

    20. 10. 2018,   18:48
  • Žao mi je mladog života, ali baš je mučno čitati pristrani članak u kojem se isključivo veliča krivac za prometnu nesreću. Pretpostavljam da ni ovom vozaču kamiona nije baš lako. Je li to možda zato što je kriv policajac?...

    20. 10. 2018,   21:15