Obavijesti

News

Komentari 92

Nedavno kupio kuću, a uskoro je trebao dobiti i drugo dijete

Posve smrskan prednji dio policijskog kombija prikliještio je dvojicu policajaca. Vozač Tomislav Hlevnjak (32) na mjestu je poginuo, a njegov kolega Klaudio Gomerčić (42) teško ozlijeđen...

VIDEO

Prizor nakon direktnog sudara policijskog kombija i šlepera na državnoj cesti u Baranji između Batine i Zmajevca jutros u 5 sati nije bilo lako gledati.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:04

Posve smrskan prednji dio policijskog kombija prikliještio je dvojicu policajaca. Vozač Tomislav Hlevnjak (32) na mjestu je poginuo, a njegov kolega Klaudio Gomerčić (42) teško ozlijeđen i bez svijesti. Vatrogasci iz Belog Manastira morali su rezati lim kako bi ih izvukli. Kako saznajemo vidljivost je bila loša, a policajci su se vraćali u postaju u Batini nakon odrađene noćne smjene na položaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tamo su trebali pokupiti kolege i vratiti se u Osijek. Iz još neutvrđenog razloga u kobnom je trenutku Hlevnjak prešao na suprotnu stranu ceste i direktno se sudario s kamionom slovenskih registracija kojim je upravljao vozač (40) iz Srbije. On se neposredno prije nesreće kretao u pravcu granice.

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa za očevid, ali i načelnik osječko-baranjske policije, te zamjenik državnog odvjetnika. Sindikat policije ubrzo je izrazio sućut obitelji poginulog policajca. Tragedija je tim veća što Hlevnjak (lijevo na fotografiji) ima malo dijete, a uskoro je trebao dobiti i drugo jer mu je supruga trudna.

Sudar s kombijem: Policajac je poginuo, kolega teško ozlijeđen
Sudar s kombijem: Policajac je poginuo, kolega teško ozlijeđen

Živio je u Bilju u kući koju je nedavno kupio. I njegov otac i još jedan član obitelji bili su policajci. I Klaudio Gomerčić iskusni je policajac koji je oženjen i ima troje djece. U nesreći je zadobio teške ozlijede kralježnice. Nalazi se izvan životne opasnosti. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Što se točno odigralo jutros ujutro na cesti, ispričat će istražiteljima upravo on.

- Hlevi je bio jako vesela, pozitivan i jako dobar nogometaš, odličan kolega i prijatelj. Ne znamo još što se dogodilo i koji je uzrok nesreće, ali ne bismo bili iznenađeni da je jedan od ključnih faktora umor i iscrpljenost. Zbog povećanog čuvanja angažmana zbog čuvanja granice, svi smo na izmaku snagu - kažu njegovi kolege.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović