Obavijesti

News

Komentari 16

Nekad najvjerniji suradnici postali premijerkini neprijatelji

Nekad najvjerniji suradnici postali premijerkini neprijatelji
1

Premijerki su zasmetali Jadranka Cigelj, Ivo Sanader i Damir Polančec pa ih je politički uništila. Sljedeći je navodno Ivan Šuker. Bježi iz Ine, hoće li i iz Vlade?

VIDEO

Jadranka Kosor vlada poput prave crne udovice. Tko god joj i najmanje zasmeta ili postane prijetnja, ubada ga i rješava ga se na najbrutalniji način. Na svojoj koži to su osjetili njezini najbliži suradnici - Jadranka Cigelj, Ivo Sanadera i Damir Polančec, a sljedeći je najvjerojatnije Ivan Šuker. 

Bivša predstojnica Vladina ureda za udruge Jadranka Cigelj Kosoričnu osvetoljubivost prva je osjetila izbacivanjem iz HDZ-a 2007. godine. 

- Sad sam cijeloj Vladi i vrhu HDZ-a zahvalna što su me riješili dužnosti i izbacili iz stranke. Jadranka Kosor vlada prema paroli ‘država, to sam ja’, a u njezinoj Vladi misliti je bilo najveći grijeh - kaže Cigelj i dodaje kako je njezina suradnja s Kosor bila očajna. 

Nakon obračuna s Jadrankom Cigelj, premijerka se obračunala s dugogodišnjim najbližim suradnikom i uzorom, koji joj je darovao premijersku fotelju za rođendan, Ivom Sanaderom. 

Prije godinu dana, kada je Sanader pokušao puč i na knferencijii za novinare rekao kako je HDZ poslije njegova odlaska loše vođena stranka, Jadranka Kosor ekspresno ga je izbacila iz stranke. Poslije njegova aktiviranja mandata saborskog zastupnika Kosor počinje hajku na Sanaderove najbliže suradnike; uhićeni su Mladen Barišić i Nevenka Jurak te otvorene mnoge afere koje bi mogle dovesti do Sanaderove upletenosti. U međuvremenu, na listi za Jadrankin odstrel našao se i potpredsjednik Vlade Damir Polančec. 

Uhićen je u aferi Spice. Tereti ga se da je dionice Ine dao Mađarima kao polog za Podravkin, a u pozadini svega je navodno prodavanje upravljačkih prava u Ini Mađarima.

Sljedeći na listi za premijerkin odstrel najvjerojatnije je ministar financija Ivan Šuker. I on upravo zbog Ine. Premijerku ni najmanje nije impresioniralo njegovo ponašanje s najnovijim MOL-ovim pokušajem preuzimanja Ine otkupom dionica, na koje nije reagirao. U javosti nisu bili zajedno dva mjeseca. 

Šuker je kao predsjednik Nadzornog odbora Ine za 17. siječnja sazvao izvanrednu glavnu skupštinu Ine te sam predložio svoju smjenu. 





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa