Obavijesti

Promo sadržaj

Nema zime s INA autoplinom! Misli štedljivo i zeleno

Nema zime s INA autoplinom! Misli štedljivo i zeleno
1

Nakon dvije odrađene akcije i pozitivnih reakcija kupaca, INA ove zime ponovno pokreće uspješnu akciju ugradnje plinske instalacije u benzinska vozila

Akcija se i ove godine provodi s ciljem osvještavanja i razvoja tržišta autoplina te poticanja kupaca da pređu na alternativna, ekološki čišća, goriva. Naime, autoplin u odnosu na druga fosilna goriva ima najmanje utjecaja na okoliš jer izgara bez dima, čađe i neugodnih mirisa.
Prednost korištenja autoplina, uz zaštitu okoliša i zdravlja ljudi, je i njegova ekonomičnost – cijena litre autoplina znatno je niža u odnosu na druga goriva, a u odnosu na benzin i dizel, osigurava i dulji vijek trajanja motora i katalizatora. 

INA u sklopu akcije nudi ugradnju nekoliko različitih vrhunskih plinskih instalacija s do 5 godina jamstva na sustav.
Početna cijena ugradnje plinskog sustava je već od 6.500 kuna te se odnosi na jednokratno gotovinsko plaćanje i vozila s četiri cilindra. Cijena ugradnje, kao i trajanje jamstva, ovise o odabranom plinskom sustavu, a u cijenu je uključeno i 2.000 kuna za autoplin na INA kartici.
Akcijska ponuda vrijedi do 31. prosinca 2019. godine, a uključeni iznos na kartici može se potrošiti na Ininim maloprodajnim mjestima u roku godine dana od dana ugradnje.

INA autoplin dostupan je za punjenje na širokoj mreži Ininih maloprodajnih mjesta, a njegova kvaliteta usklađena je s europskom normom za autoplin EN 589. Za više informacija, zainteresirani se mogu javiti na Inin besplatni telefon 0800 1112 ili putem maila ina-besplatni.telefon@ina.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.