Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nemamo snage njegovoj majci (90) reći da joj je sin mrtav'

None Foto: Epodravina.hr 3

D. K. pogodilo drvo i nije mu bilo spasa. Na mjesto tragedije ubrzo su stigli Hitna, policija i vatrogasci, ali vojnom umirovljeniku koji je prošle godine napustio aktivnu službu nije bilo pomoći

Užasna tragedija se dogodila u četvrtak u Drnju. Poginuo je naš susjed za kojeg možete pitati bilo koga i svi će vam reći da je bio prava ljudina. Doslovce ga možemo nazvati „dobrim duhom Drnja“, rekla nam je mještanka tresući se dok su joj se niz lice slijevale suze. Dodala je kako je svima bio na usluzi. Bio je poznat i kao dobrovoljni davatelj krvi. Volio je sport i društvo i šalu na svoj račun. Oko nje se okupio veći broj mještana koji su šutke izražavali tugu za divnim susjedom koji je poginuo u četvrtak oko podneva nekih 700-tinajk metara od kuće prilikom čišćenja nasipa.

OČEVID U TIJEKU Muškarac (58) poginuo dok je rušio stablo blizu Koprivnice

Naime, nesretnog je D. K. (58) pogodilo drvo i nije mu bilo spasa. Na mjesto tragedije ubrzo su stigli Hitna, policija i vatrogasci, ali vojnom umirovljeniku koji je prošle godine napustio aktivnu službu nije bilo pomoći. Mještani s kojima smo razgovarali stajali su blizu njegove roditeljske kuće, ali nitko i nekoliko sati nakon tragedije nije imao snage 90-godišnjoj majci koja živi sama pokucati na vrata i priopćiti strašnu vijest.

Prošle godine se i oženio nakon što je otišao u mirovinu i sa suprugom je nastavio živjeti u Koprivnici. Iz Koprivnice je, kažu mještani, svaki dan dolazio u 15-tak kilometara udaljeno rodno mjesto kako bi majci pomogao. Ne samo da je pomagao majci koja je prije nekoliko godina ostala udovica, već je svima bio na usluzi. Dan ranije je jednom susjedu skidao umjetno gnojivo s tavana, a u smrt je otišao kad je pomagao drugom susjedu očisti nasip od vrbovih grana. 

Tijelo nesretnog muškarca su prevezli na Odjel patologije, koprivničke Opće bolnice gdje će obaviti obdukciju.

Iz policije su nam potvrdili da je muškarac stradao dok je rušio stabla.

Komentari (37)
  • Kakvih komentara isuse boze, pa ljudi jeste vi normalni, covjek poginuo strasno.

    7. 3. 2019,   16:44
  • Pocivaj u miru Damire

    7. 3. 2019,   16:29
  • Pokoj mu duši i Bog uzima dobre.

    7. 3. 2019,   17:47