Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neobičan ukras: Milanović na stolu ima mali papirnati brod

None Foto: VladaRH 3

Premijer Zoran Milanović obratio se javnosti putem televizije povodom prosvjeda branitelja. Mnogi su uočili neobičan detalj na stolu za vrijeme premijerova govora

Predsjednik Vlade Zoran Milanović se po prvi put u mandatu izvanredno obratio javnosti, i to u povodu prosvjeda branitelja koji traje već devet dana.

Javnosti se obratio putem televizije, a gledateljima koji su pratili njegov govor za oko je zapeo neobičan detalj na radnom stolu.

Naime, na njemu je uz uredno posložene papire i bilježnice, stajao mali papirnati brod. Nije poznato je li brodić djelo Milanovićevih ruku ili nekoga od suradnika niti koja je njegova funkcija.

- Kuda plovi ovaj brod? - jedan je od komentara s Twittera.

<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Premijer <a href="https://twitter.com/VladaRH">@VladaRH</a> Zoran Milanović na radnom stolu ima papirnati brodić <a href="http://t.co/Ijxn7GtWDT">pic.twitter.com/Ijxn7GtWDT</a></p>&mdash; Tomislav Krasnec (@krasnec) <a href="https://twitter.com/krasnec/status/527175785061560321">October 28, 2014</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
Komentari (158)
  • to mu je camac za spasavanje ako mu pukne cijev u uredu

    29. 10. 2014,   06:55
  • Sad znamo koja mu je glavna preokupacija na poslu.

    28. 10. 2014,   23:20
  • Premijer savladava vještinu origami. Sigurno,dok to još može,namjerava otići u Japan na mjesec dana da posjeti hrvatsku iseljeničku zajednicu, znanu i kao CRO-nindže. Još neka sa sobom povede i suprugu koja će oduševljenim japancima demonstrirati kako pripremiti sushi od crnoga kruha.

    29. 10. 2014,   04:53