Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neočekivani rasplet priče o Mitchu Rappu

None Foto:

Vince Flynn ulazi u samu jezgru američkih struktura moći te smješta predsjednika SAD-a na prvu liniju neprijateljske vatre

Jednog užurbanog jutra u Washingtonu, usred vreve turista i živahnog kretanja vladinih službenika, dostojanstveni spokoj Bijele kuće uzdrman je salvom pucnjave. Skupina terorista napala je predsjedničku rezidenciju i uspjela ući uz silan masakr te iza sebe ostavila na desetke mrtvih tijela slučajnih promatrača. Brzom reakcijom tajne službe predsjednik je evakuiran u podzemni bunker, ali teroristi su uspjeli zarobiti gotovo stotinu talaca. Dok političari i vojni zapovjednici vode raspravu oko načina pregovaranja s teroristima, jedan je čovjek poslan rasvijetliti histerične reakcije i skrivene političke namjere kojima je ispunjena ova kaotična kriza. Mitch Rapp, CIA-in najbolji protuteroristički operativac, uspijeva se infiltrirati u Bijelu kuću te ubrzo otkrije da predsjednik nije siguran onoliko koliko je to smatrala elita washingtonskih moćnika. Potajno se krećući hodnicima i tajnim prolazima Bijele kuće i približivši se neprijatelju zastrašujuće blizu, Rapp nastoji spasiti taoce prije no što teroristi uspiju izvući predsjednika iz sigurnosti njegova bunkera. U utrci s vremenom, Rapp dođe do jeziva otkrića koje bi moglo uzdrmati Washington do temelja: netko iz vlade taktizira u nadi da će propasti njegov pokušaj spašavanja.

Treći romana iz kolekcije autora Vincea Flynna, „Igre moći“, možete potražiti na kioscima Tiska i iNovine, u Tisak media centrima i na mondo.hr po cijeni od 59,90 kn. Uz svaku knjigu iz kolekcije, svaki čitatelj na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus na dar.

Romani "Američki plaćenik" i "Ubojiti hitac" još uvijek su u prodaji.

Komentari (1)
  • rošeta , " prokazivaću prstima " , na što aludisišeš ovom crticom ćlanka #

    8. 8. 2016,   15:19