Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nepropisno se parkirao, otvorio vrata: Udario je ženu na biciklu

Od siline udarca žena je pala na kolnik te je zatim prevezena u OB Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.Protiv 59-godišnjaka se stoga podnosi kaznena prijava

U prometnoj koja se dogodila jučer oko 7.50 sati na Valturskoj ulici u Puli, na bizaran je način teško ozlijeđena jedna biciklistkinja. 

Nesreća se dogodila kada je 59-godišnjak upravljao teretnim automobilom Citroen pulskih registracija, kojeg je nepropisno parkirao uz desni rub kolnika i djelomično na nogostupu.

Nakon toga naglo je otvorio vrata a da se prethodno nije uvjerio da li time ometa kretanje drugih sudionika u prometu ili ugrožava sigurnost, i upravo je tada naišla 38-godišnjakinja vozeći biciklu u istom smjer neposredno iza njega. Od siline udarca žena je pala na kolnik te je zatim prevezena u OB Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju. 

Protiv 59-godišnjaka se stoga podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku.

Komentari (16)
  • "i upravo je tada naišla 38-godišnjakinja vozeći biciklu u istom smjer neposredno iza njega." Vozila je "biciklu"?!? Novinari kaže se bicikl.

    26. 2. 2019,   11:20
  • A dali je dotična baba na biciklu imala kacigu i reflektirajući prsluk ?

    26. 2. 2019,   11:29
  • oboje su jednako krivi, zaobilazila je kamion preblizu

    26. 2. 2019,   10:57