Obavijesti

News

Komentari 289

Davor Bernardić novi šef SDP-a, Milanović mu je čestitao

Davor Bernardić novi šef SDP-a, Milanović mu je čestitao
5

Davor Bernardić dobio 64,54 posto glasova, a Ranko Ostojić 35,46 posto glasova. Bernardić je rekao kako je SDP pokazao kako se može mijenjati. Rekao je i da od sutra počinju graditi dobro društvo

VIDEO

U SDP-u su u 18 sati zatvorena birališta na izborima za predsjednika stranke za iduće četiri godine. Nakon 91 posto prebrojanih glasova objavljeno je kako je Davor Bernardić dobio 64,54 posto glasova, a Ranko Ostojić 35,46 posto glasova. 

- Hvala svima od srca! Danas je pobijedio SDP. Hvala Zoranu Milanoviću na svemu dobrome što je napravio. SDP je pokazao da se može mijenjati. Od sutra krećemo graditi dobro društvo, društvo jednakih mogućnosti. Dobro društvo predstavlja i zaštitu onih koji su najugroženiji. Treba povećati minimalnu plaću. Strateški cilj Hrvatske, što se mene tiče, ima tri riječi: obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje. Temelj dobrog društva je sloboda. Hrvatska je ujedinjenja u Domovinskom ratu na temeljima antifašizma. Dvaput je SDP čupao Hrvatsku iz recesije u koju nas je uveo HDZ. Hrvatsku koja je uspješna vodit će SDP nakon sljedećih izbora, bili oni prijevremeni ili redovni.Snaga SDP-a nije samo u predsjedniku, snaga je u svima nama - rekao je Bernardić.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:35

- Čestitam SDP-u, čestitam Davoru. Ja nisam odustajao, neće ni on. Želim se zahvaliti svima vama koji ste izašli na izbore. Siguran sam da jedan član-jedan glas treba biti novi iskorak - rekao je Ostojić. 

- Davor je novi predsjednik dajte mu podršku i neka bude iskrena. Pred vama su veliki izazovi. SDP je stranka koja će promicati hrvatske interese i opće ljudske interese - jednakost, slobodu i solidarnost - rekao je bivši šef Zoran Milanović koji je došao čestitati Bernardiću. 

Prema neslužbenim informacijama sada već bivši šef SDP-a Zoran Milanović u subotu nije izašao na stranačke izbore. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"