Obavijesti

News

Komentari 267

Motociklist naletio na kamion: Poginuo ni kilometar od kuće...

Motociklist  naletio na kamion: Poginuo ni kilometar od kuće...
3

Tragedija kod Bjelovara: U prometnoj nesreći u Kuštanima na državnoj cesti DC-28 poginuo je 20-godišnji motociklist. Prema prvim informacijama, motociklist je živio u Kenđelovcu

VIDEO

U teškoj prometnoj nesreći jutros oko 7.20 sati u Kuštanima na državnoj cesti DC-28, Križevci - Bjelovar poginuo je motociklist (20). Motociklist se sudario s kamionom. Prema prvim informacijama, motociklist je živio u Kenđelovcu. Poginuo je ni kilometar od kuće. 

Mještani Kenđelovca šokirani su pogibijom svog sumještanina. Mladiću koji je ušao u 20-tu godinu života  nije bilo spasa jer je udario u kamion koji je prelazio s jedne na drugu stranu ceste preko koje prometuju vozila pilane. Naime, lokalna pilana „More“ smještena je s lijeve i desne strane ceste i vozilima često prevoze trupce s jedne na drugu stranu.

Tako je bilo i ove kobne srijede za mladog motociklista koji je išao iz smjera Kuštana prema svojoj kući u Kenđelovcu i kad je došao na nepunih kilometar od doma udario je u kamion.

- Bilo je pitanje vremena kad će netko stradati - kazao nam je jedan od žitelja Kuštana koji je dobro poznavao poginulog mladića i za njega rekao kako je tek počeo živjeti.

Uz mještane koji su nijemo gledali mrtvo tijelo svog susjeda stajao je i otac mladića i članovi obitelji i u šoku i nevjerici čekali dolazak državne odvjetnice, kako bi se mrtvo tijelo mladića maknulo s ceste.

Neki od mještana su negodovali jer se na dolazak i početak očevida kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, čekalo gotovo dva sata. Od 7.40 sati zbog očevida zatvorena je za sav promet DC-28 u Kuštanima, a promet se preusmjerava na relaciji Haganj - Bol - Tuk - Rovišće i obrnuto. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 267
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.