Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motociklist naletio na kamion: Poginuo ni kilometar od kuće...

None Foto: Željko Rukavina/24sata 3

Tragedija kod Bjelovara: U prometnoj nesreći u Kuštanima na državnoj cesti DC-28 poginuo je 20-godišnji motociklist. Prema prvim informacijama, motociklist je živio u Kenđelovcu

U teškoj prometnoj nesreći jutros oko 7.20 sati u Kuštanima na državnoj cesti DC-28, Križevci - Bjelovar poginuo je motociklist (20). Motociklist se sudario s kamionom. Prema prvim informacijama, motociklist je živio u Kenđelovcu. Poginuo je ni kilometar od kuće. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Mještani Kenđelovca šokirani su pogibijom svog sumještanina. Mladiću koji je ušao u 20-tu godinu života  nije bilo spasa jer je udario u kamion koji je prelazio s jedne na drugu stranu ceste preko koje prometuju vozila pilane. Naime, lokalna pilana „More“ smještena je s lijeve i desne strane ceste i vozilima često prevoze trupce s jedne na drugu stranu.

Tako je bilo i ove kobne srijede za mladog motociklista koji je išao iz smjera Kuštana prema svojoj kući u Kenđelovcu i kad je došao na nepunih kilometar od doma udario je u kamion.

- Bilo je pitanje vremena kad će netko stradati - kazao nam je jedan od žitelja Kuštana koji je dobro poznavao poginulog mladića i za njega rekao kako je tek počeo živjeti.

Uz mještane koji su nijemo gledali mrtvo tijelo svog susjeda stajao je i otac mladića i članovi obitelji i u šoku i nevjerici čekali dolazak državne odvjetnice, kako bi se mrtvo tijelo mladića maknulo s ceste.

Neki od mještana su negodovali jer se na dolazak i početak očevida kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, čekalo gotovo dva sata. Od 7.40 sati zbog očevida zatvorena je za sav promet DC-28 u Kuštanima, a promet se preusmjerava na relaciji Haganj - Bol - Tuk - Rovišće i obrnuto. 

Komentari (267)
  • Neovisno o ovoj nesreći strašna mi je činjenica da čovjek ujutro se budi,ustaje sve radi kao i svaki dan ,a već za koji sat ga iz nekog razloga nema i više nikad neće biti sa svojim dragim ljudima.

    10. 4. 2019,   09:34
  • 1 ili milion km od kuće isti ti je vrag kad te više nema

    10. 4. 2019,   10:06
  • Samo vi kupujte motore djeci....

    10. 4. 2019,   10:12