Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća kod Svetog Križa: Pet ljudi ozlijeđeno, vozač bio pijan

Vozač (27) je, izlazeći iz oštrog zavoja, sletio s ceste i udario u ogradu dvorišta. Auto se nakon toga preokrenuo na krov. Neki njegovi suvozači su teško ozlijeđeni, ali su van životne opasnosti

Nesreću u kojoj su u nedjelju kod Svetog Križa Začretje u automobilu ozlijeđena petorica muškaraca izazvao je pijani 27-godišnji vozač, koji je sletio s ceste te se vozilo prevrnulo na krov.

Krapinsko-zagorska policija priopćila je u ponedjeljak da vozača tereti za izazivanje prometne nesreće na državnoj cesti DC-1 u selu Švaljkovci, kada je pod utjecajem alkohola (1,10 promila alkohola u krvi) automobilom prevozio četvoricu suvozača.

Prilikom izlaska iz oštrog zavoja automobilom je sletio s ceste i udario u dvorišnu ogradu, nakon čega se vozilo preokrenulo na krov.

Teške ozljede, koje ipak nisu opasne po život, zadobila su dvojica 25-godišnjaka, a lakše 35-godišnjak, 23-godišnjak i spomenuti 27-godišnji vozač.

Komentari (4)
  • Joža- ti buš vozil jer si prepijan da bi popeval z nami :) Ne kužim, zar je toliki problem da se netko "žrtvuje" i malo pripazi dok vozi?

    6. 5. 2019,   11:24
  • jedan je suvozač, ostali su putnici.

    6. 5. 2019,   17:50
  • Kok

    6. 5. 2019,   14:13