Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća na magistrali pored Banja, vozi se jednim trakom

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kod mjesta Banja na Jadranskoj magistrali promet se odvija usporeno. Iz HAK-a upozoravaju na maglu koja smanjuje vidljivost na autocestama i cestama

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali u mjestu Banja vozi se jednim trakom, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i dijelu Slavonije te na autocestama A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Nova Gradiška pa se vozači upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog prometnih nesreća HAK poziva vozače da budu oprezni na  autocesti A1 između čvorova Zadar 2 i Zadar 1 u smjeru Zagreba te autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina.

U pojedinim trajektnim lukama moglo bi tijekom dana doći do odstupanja u redu plovidbe zbog povremeno pojačanog priljeva vozila.

Komentari (1)
  • Jucer sam onuda prosao, mogao sam bit svjedok prometnoj neareci u bar 10 slucajeva. Ljudi s djecom, bebama, preticu ne racunajuci da postoji isti takav s druge strane. Pamet u glavu

    20. 8. 2018,   09:19