Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bus sa učenicima iz Sarajeva se sudario s kamionom u Italiji

Sudar je bio na autocesti kod grada Brescia na sjeveru Italije. U autobusu je u trenutku nesreće bilo je 36 učenika, svi ozlijeđeni učenici prevezeni su u bolnicu Sant'Anna di Brescia

U teškoj prometnoj nesreći u petak ujutro u Italiji sudjelovao je autobus iz BiH koji je prevozio srednjoškolce iz Sarajeva koji se vraćali sa ekskurzije u Španjolskoj. Na mjestu je poginuo vozač autobusa, a 22 učenika je ozlijeđeno.

>>> FOTOGRAFIJE SUDARA POGLEDAJTE OVDJE

Sudar je bio u okolici grada Brescia na autocesti A-21 u Lombardiji. U autobusu je u trenutku nesreće bilo je 36 učenika, svi ozlijeđeni učenici prevezeni su u bolnicu Sant'Anna di Brescia.

L'autostrada è stata riaperta

Posted by Giornale di Brescia on Friday, 14 September 2018

Policija utvrđuje okolnosti nesreće, ali se pretpostavlja da je vozač autobusa zaspao ili je doživio moždani udar.

Iz Veleposlanstva BiH u Milanu priopćili su kako je 22 učenika Srednjoškolskog centra “Istočna Ilidža” lakše ozlijeđeno u sudaru sa šleperom.

Djelatnik Veleposlanstva Boriša Buha kazao je da su ozlijeđeni zbrinuti u bolnice u okolici Brescie.

- Jutros smo dobili informaciju oko 8.30 sati o nesreći na putu A21 u okolini Brescie u kojoj je autobus udario u drugo vozilo. U sudaru je poginuo suvozač autobusa koji je vozio državljane BiH - rekao je Buha, prenosi BHdijaspora.net.

Komentari (9)
  • Nista cudno za tu firmu prima vozace koji poloze b kat.pa odmah d. a da nikada nije ni osobni auto vozio.Cim poloze d. odmah te pitaju bili vozio bus ti pitas gdje Cr.bus ili Globtur a jedan gazda.Jadni ljudi iz neimastine prihvate nije prvi put kod njih.Kolega pocivaj u miru!

    14. 9. 2018,   13:38
  • Vako nije poginuo vozac nego suvozač

    14. 9. 2018,   13:45
  • Strašno,dobro da nema više mrtvih.

    14. 9. 2018,   12:42