Obavijesti

News

Komentari 218

HDZ-ovac udario curicu autom: 'Ona je dobro, to je najvažnije'

HDZ-ovac udario curicu autom: 'Ona je dobro, to je najvažnije'
1

Žarko Tušek kazao je kako nazvao policiju čim se dogodila nesreća u Krapini, te da je bio u bolnici s djevojčicom i njezinom majkom. Djevojčica je kasnije puštena iz bolnice

VIDEO

HDZ-ov saborski zastupnik Žarko Tušek automobilom je u djevojčicu (11) u Ulici Ivana Rendića u Krapini. 

- Odmah nakon nesreće došao sam do djevojčice i podigao je. Ona je otišla na drugu stranu ceste, a ja sam pozvao policiju. Došla je i Hitna pomoć koja je djevojčicu odvela u bolnicu u Zaboku na pregled. Nakon što sam dao izjavu policiju, obavio alkotestiranje i napuhao 0,0 sjeo sam u automobil i otišao u bolnicu. S majkom djevojčice bio sam cijelo vrijeme dok liječnici pregledavali njezinu kćer. Nakon pregleda djevojčica je otpuštena iz bolnice. Hvala Bogu djevojčica je dobro i to je najvažnije - kazao nam je Tušek. 

Nakon pregleda u bolnici on je djevojčicu i njezinu majku odvezao kući. Budući da djevojčica nema ozljeda, kazao je kako je njezina majka rekla da će danas ići u školu. Mediji prenose izjavu Tušeka da je nakon nesreće nazvao načelnika policijske postaje Krapina i obavijestio ga o nesreći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- O nesreći sam obavijestio policijsku postaju Krapina, postaju u svom gradu, da pošalju patrolu - rekao je Tušek. 
Nedavno je prometnu nesreću imala njegova stranačka kolegica i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac. Nakon što je autom također udarila djevojčicu ispostavilo se da u trenutku nesreće vozačka nije vrijedila tri godine. 

- To je sve ok. Imam važeću vozačku dozvolu. Vrijedi do 2022. - rekao je Tušek. 

O cijeloj nesreći oglasila se i zagorska policija, prenosi Zagorje.com. Iz policije kažu da je Tušek upravljao Renaultom krapinskih registracija te se zaustavio ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio dijete na nogostupu. Međutim, vozač je krenuo unaprijed, a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i ne vodeći računa o smjeru kretanja djeteta, koje je u tom trenu stupilo na kolnik i prelazilo preko prijelaza, kažu iz policije i dodaju da je tom prilikom vozač udario curicu. 

Potvrdili su da Tušek nije imao alkohola i da su ozljede okvalificirane kao lake u bolnici u Zaboku. Protiv vozača će podnijeti prekršajni nalog zbog prekršaja iz čl. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

>>> Uskoro više...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...