Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća u Nedeljancu: Među ozlijeđenima djevojčica i beba!

Muškarac (77) se vozio autom iz smjera Varaždina prema Vidovcu. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je autom prešao  u suprotni smjer i izravno udario u auto 28-godišnjakinje

U ponedjeljak oko 11.35 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu u prometnoj nesreći ozlijeđeno je šestero ljudi, među kojima i dvoje djece. 

Stradali su 77-godišnji vozač, 74-godišnja suputnica u njegovom vozilu, 28-godišnja vozačica drugog vozila, njezina 55-godišnja suputnica, te dvije djevojčice. Jednoj je pet godina, a drugoj tek pet mjeseci.  Ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, ali im za sada nije okvalificirana težina ozljeda.

Stariji vozač vozio se autom iz smjera Varaždina prema Vidovcu. Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je autom prešao  u suprotni smjer i izravno udario u auto 28-godišnjakinje. 

Komentari (14)
  • Nije valjda i dida napušen kao onaj juče u Zagrebu

    11. 9. 2018,   11:30
  • Opet starac iznad 70 godina presao u suprotni trak. Pa koji je ovo vec put?

    11. 9. 2018,   11:35
  • E sad me baš zanima kakvi će i koliko će komentara biti...da je ne daj bože nesreću skrivio mladi vozač bilo bi stotine "pametnih" tj. bezobraznih komentara. Ono što ja hoću reći je to da ne možete generalizirati i pričati da su svi mladi ili stari vozači isti... Ja vozim auto od svoje 16-te godine i za sada sam još uvijek mladi vozač, uvijek sam maksimalno oprezan i jednako tako ću biti oprezan i kad jednog dana budem bio stari vozač.

    11. 9. 2018,   11:38