Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća u Rijeci: Autom udario mladića, prebacili ga u bolnicu

Na mladića je u petak u Rijeci naletio automobil dok je prelazio cestu, nekih 10-tak metara od pješačkog prijelaza. Hitna ga je prevezla u bolnicu, prema posljednjim informacijama - stabilno je

Muškarac u dvadesetim godinama oko 13.20 sati stradao je u petak na križanju Krešimirove i ulice Nikole Tesle u Rijeci u blizini Željezničkog kolodvora.

Policija obavlja očevid, sumnja se da je mladić prelazio cestu ili izvan obilježenog pješačkog prijelaza ili dok je na semaforu bilo crveno.

-  Na pješaka je prilikom neopreznog prelaženja ceste naletio Golf riječke registracije kojim je upravljala 60-godišnja vozačica - doznajemo.

Po ozlijeđenog mladića ubrzo je došla Hitna pomoć i u besvjesnom stanju ga prevezla u KBC Sušak.

- Pacijent je stabiliziran i trenutno se nalazi na obradi, no po svemu sudeći izgleda da se radi o težim ozljedama - za sad kažu iz bolnice.

Policijski uviđaj je u tijeku, zbog čega se promet odvija usporeno i otežano.

Stvaraju se kolone pa se vozačima preporučuje koristiti alternativne prometne pravce.

Komentari (11)
  • Ljudi su puni briga i problema i umjesto da ih puste na miru barem dok voze oni upravo vožnju koriste za razmišljanje. Naravno, obzirom da ne možeš u isto vrijeme razmišljati o kašnjenju plaća, neplaćenim računima, ovrhama, razvodima i sličnim problemima i koncentrirati se na promet počneš neprimjećivati prometne znakove, pješačke prijelaze, druge sudionike. Dalje znamo što se dogodi.

    14. 6. 2019,   13:59
  • U tri dana stradalo troje djece,zbog naleta automobila,daj bože da sa svima bude sve u redu,ali samo bi se osvrnuo na one komentare protiv onoga kamionđije koji je usmrtio dvoje djece,sada vidite tko je veća opasnost na cesti,kamionđije ili mali automobil.

    14. 6. 2019,   14:07
  • To je kad se potrefi nepažljiv vozač i nepažljiv pješak.

    14. 6. 2019,   14:02