Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća u Sl. Brodu: Ozlijeđeni 19-godišnjaci pušteni su kući

None Foto:

Vozač Mercedesa (21) nije prilagodio brzinu stanju ceste u zavoju. Izgubio je nadzor nad njime, prešao preko nogostupa i travnate površine i sletio u šumu

Dvije su osobe, obje u dobi od 19 godina, ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u utorak 20 minuta iza ponoći dogodila na cesti u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, nedaleko kupališta Poloj na rijeci Savi. 

Vozač (21) osobnog automobila "Mercedes" nije brzinu kretanja prilagodio osobinama i stanju ceste u zavoju te zbog slabije vidljivosti i preglednosti, zbog čega je prilikom ulaska u zavoj na lijevo izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju je preko nogostupa i travnate površine s desne strane sletio niz kosinu u šumu, gdje je potom prednjim desnim bočnim dijelom osobnog automobila udario u stablo topole.

Teške tjelesne ozljede zadobila je 19-godišnja putnica iz vozila, lakše 19-godišnji putnik. Ozlijeđeni putnici su nakon pružene im pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, pušteni na kućnu njegu. Protiv vozača slijedi kaznena prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.
 

Komentari (5)
  • Policija nemože utvrditi jel topola bila kanadska ili hrvatska. Istraga je u toku.

    11. 9. 2018,   15:18
  • vec su preko save

    11. 9. 2018,   15:30
  • Eto ti kad reakcija i refleksi zakazu , k tomu dode jos slab vid.

    11. 9. 2018,   15:08