Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nesreća u Zagrebu: Auto se na Slavonskoj prevrnuo na krov

None Foto: čitatelj24sata

Kolona se stvorila u oba smjera, nije nam bilo jasno što se događa jer u to doba u tom dijelu grada nema gužve, a onda smo vidjeli u suprotnoj traci auto preokrenut na krov, kaže čitatelj

Na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji u smjeru istoka u ponedjeljak navečer oko 19 sati na krov se prevrnuo automobil.

- Kolona se stvorila u oba smjera, nije nam bilo jasno što se događa jer u to doba u tom dijelu grada nema gužve, a onda smo vidjeli u suprotnoj traci auto preokrenut na krov. Ne znam da li ima ozlijeđenih, koliko sam uspjela vidjeti zračni jastuk je iskočio, a pored auta je bio bicikl i čovjek koji je tipkao na mobitelu - kaže nam čitateljica koja nam je poslala video preokrenutog automobila.

Iz policije kažu kako je u tijeku očevid.

- Došlo je do nesreće, službenici su upućeni na mjesto događaja, prometuje se otežano, a više informacija imat ćemo nakon očevida - rekli su nam iz zagrebačke policije. 

Komentari (20)
  • Normalno da se kolona stvorila u oba smjera kad svako mora vidjeti što se desilo i još slikati, umjesto da voze i ne stvaraju gužvu.

    18. 3. 2019,   20:47
  • To ti se desi kad divljaš Avenijom 👏👏👏👏👏

    18. 3. 2019,   20:18
  • Dva auta su sudjelovala u nesreci a ne samo jedan. Suzuki je par metara nize potpuno razbijen. Moja procjena je da se fiesta zabila u suzuki. Ocito je ovaj u fiesti vozio ko manijak kad se tako mogao okrenuti na krov.

    19. 3. 2019,   01:54