Obavijesti

News

Komentari 19

Nestalo je 11 maloljetnika, a najmlađa ima samo 13 godina

Nestalo je 11 maloljetnika, a najmlađa ima samo 13 godina
1

U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

VIDEO

U proteklih tjedan dana nestalo je jedanaestero maloljetnika, a najmlađa ima samo 13 godina. Policija moli za pomoć. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se na nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Emina Rizvani (13)
Visoka je 165 cm, ima kestenjastu, ravnu kosu te velike, kestenjaste oči. Ovalnog je lica, a od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine i ovalne uši slobodne resice. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 25. svibnja, udaljivši se s adrese u Rijeci u nepoznatom smjeru.

Bajram Beljulji (14)
Od informacija je jedino poznato da se udaljio s adrese boravišta u Vukovarskoj ulici u Rijeci u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Elvis Hudorović (15)  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Nestao je 26. svibnja, udaljivši se s mjesta nestanka u Rijeci u nepoznatom smjeru. Od informacija je još samo poznato da se nestanak vodi u PU primorsko-goranskoj.

Ignac Đulijana (16) 


Djevojka je visoka 152 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu, majicu dugih rukava i traperice.

Luka Gostimirović (16)  


Visok je 180 cm, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je mršave tjelesne građe. Dječak je nestao 1. lipnja, udaljivši se adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu s kapuljačom, zelenu majicu, kratke hlače, crvene tenisice i nosio je ruksak.

Vjerana Halilović (17)  

Djevojka je nestala 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Vukovarskoj ulici u Rijeci. .

Alen Ivkovčić (17) 


Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i oči iste boje, te je četvrtastog lica i srednje tjelesne građe. Nestao je 29. svibnja, udaljivši se s adrese u Lugu Samoborskom.

Ana Srebrenović (17) 


Visoka je 160 cm, nosi cipele broj 38, a ima ravnu, svijetloplavu kosu. Oči su joj plave boje te ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka nosila je bijelo-ružičastu majicu kratkih rukava, ružičaste kratke hlače i tamnocrvene tenisice. Nestala je 27. svibnja u Zagrebu.

Lara Vujčić (17)  


Visoka je 165 cm, ima riđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 29. svibnja, udaljivšu se s adrese u Zagrebu.

Antonijo Oršuš (17)
Visok je 182 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestao je 26. svibnja, udaljivši se s mjesta boravišta u Rijeci u nepoznatom smjeru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1