Obavijesti

News

Komentari 75

Nestalu djevojčicu (6) pronašli nakon tri dana mrtvu u smeću

Nestalu djevojčicu (6) pronašli nakon tri dana mrtvu u smeću
2

Za ubojstvo Ahlittie North (6) policija je optužila Matthewa Flugencea (20) koji ju je često čuvao. Imala je četiri ubodne rane, a kobne su bile u vrat. Nestala je u subotu

VIDEO

Američka policija pronašla je tijelo nestale šestogodišnje Ahlittije North u smeću nedaleko od njezine kuće u New Orleansu. Bila je izbodena. Policija je uhitila nećaka očuha djevojčice, Matthewa Flugencea (20) koji ju je često čuvao. Kod njega su pronašli nož. Optužili su ga za ubojstvo.

U jednoj zgradi pronašli lokvu krvi

Svi su djevojčicu opisali kao 'drago, otvoreno dijete koje je uvijek jurilo da vidi tko zvoni'. Nakon što je majka u subotu ujutro otkrila da je nema u kući, prijavila je nestanak. Istražitelji su odmah pretražili susjedstvo i kante za smeće. U jednoj zgradi pronašli su lokvu krvi, piše CNN.

Tijelo naknadno bacio u smeće, čekao je dan za odvoz

DNK analiza potvrdila je u ponedjeljak kako je krv Ahlittina. Ponovno su pretražili područje i pronašli izbodeno tijelo zamotano u deku u smeću. Vjeruju kako je naknadno doneseno jer je u utorak ujutro odvoz smeća.

Četiri ubodne rane, nije bila silovana

Ahlittia je imala četiri ubodne rane, dvije u vratu, a dvije u abdomenu. Kobne su bile u vratu. Imala je i ogrebotine i masnice na glavi, ramenu, leđima i nogama. Nisu pronašli tragove seksualnog napada. Policija je uhitila i brata osumnjičenog, Russela (21) zbog ometanja istrage. Vjeruju da je imao informacije o zločinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.