Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestalu Slovakinju traže u okolici Betine na Murteru

None Foto: Hrvoslav Pavić

Djelatnici temeljne, interventne i pomorske policije pretražuju obalu i vode otoka Murtera, a posebnu će pozornost posvetiti traganju u okolici Betina

Za Slovakinjom Vierom Malovikovom (48), koja je nestala na Murteru 31. listopada, i u ponedjeljak ujutro tragaju djelatnici temeljne, interventne i pomorske policije. Prema najnovijim neslužbenim informacijama, Slovakinju su nedavno vidjeli u Zadru. Navodno je imala zelenu odjeću i crvenu torbicu. Policija je potragu proširila i na to područje. Pretražuju obalu i vode otoka Murtera, a posebnu će pozornost posvetiti traganju u okolici mjesta Betine. Očekuju se i rezultati analize krvi koja je u nedjelju pronađena na mjesnom groblju u Murteru. U Murter je stigla i Vierina kći s dečkom, a ona je s ocem jutros ponovno bila na obavijesnom razgovoru u policiji. Nestanak Slovakinje prijavio je njezin suprug 1. studenoga. Ona je dan ranije oko 22 sata otišla iz restorana u Murteru dok je suprug plaćao račun. Kada je izašao, nije je bilo na ulici te ju je tražio tijekom noći. Nije se pojavila te je pozvao policiju.

Komentari (2)
  • Ili je ona zbrisala da se ovaj malo zabrine (bili su u fazi rastave), ili ju je on sredio,,,

    3. 11. 2008,   15:17
  • Koliko je meni poznato, oni su zajedno otišli iz restača...snimila ih je nadzorna kamera marine. Suprug je tek drugi dan oko 11 prijavio nestanak. Ako se ženi nešto dogodilo to će biti tragedija, a koja će ovo tek tragedija biti za HR turizam. Nakon Britt sad i Viera...baš \"fini\" promo.

    3. 11. 2008,   15:24