Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestao je prije deset godina, tijelo pronašli iza zamrzivača

None Foto: Iowa Dept. of Public Safety

SAD: Larry Murillo-Moncada je nakon svađe s roditeljima otišao u supermarket u kojem je radio. Popeo se na zamrzivač i najvjerojatnije pao. Nitko ga nije čuo zbog buke

Larry Murillo-Moncada (25) iz američke savezne države Iowa se u studenom 2009. posvađao sa svojim roditeljima. Otišao je iz kuće i nestao.

Našli su ga njegovi kolege u siječnju ove godine. Mrtvo tijelo ležalo je iza zamrzivača u supermarketu koji je od zida bio udaljen 45 centimetara. 

DNK je potvrdio da je to nestali Larry, a policija je sada završila istragu. Kažu, kako je Larry najvjerojatnije poginuo nesretnim slučajem. Nakon svađe otišao je u supermarket u kojem je radio i popeo se na zamrzivač. Murillo-Moncada potom je pao sa zamrzivača koji je bio visok oko 3,6 metara i zapeo u rupi između zamrzivača i zida. Zaposlenici su rekli da su se često penjali na zamrzivače jer su ta mjesta koristili za zabranjene pauze. Pretpostavljaju da se Larry popeo na zamrzivač kako bi bio sam i malo o svemu razmislio. 

Ni kupci ni zaposlenici nisu mogli čuti Larryjeve pozive u pomoć jer je buka zamrzivača bila preglasna, piše CNN. 

 

Komentari (22)
  • Nitko nije osjetio da smrdi??

    25. 7. 2019,   23:26
  • Stanari zgrada kada netko od starijih ljudi premine osjete neugodan miris a ovi u trgovini ništa nisu osjetili. Čudno i za ne povjerovati!

    25. 7. 2019,   23:26
  • Znaci li to da su navikli da smrdi iz zamrzivaca

    26. 7. 2019,   04:27