Obavijesti

News

Komentari 94

Nestao je svećenik: 'Nek ’je sa ženom, samo da je živ...'

Nestao je svećenik: 'Nek ’je sa ženom, samo da je živ...'
1

Fra Igora Barišića iz Župe Hrastovica nitko nije čuo ili vidio od 21. kolovoza, brat se boji išta reći bolesnoj majci. U trenutku nestanka fra Igor na sebi je imao donji dio trenirke, tamniju majicu dugih rukava i tenisice

VIDEO

Nemamo informaciju o Igoru, a što je najgore, ne poznajemo nikoga od njegovih prijatelja s kojima se družio. Nadamo se i molimo Bogu da nam se javi, rekao je Zdenko Barišić, bat fra Igora Barišića (38).

Fra Igor, rođen u Slavonskom Brodu, koji je svećeničku dužnost obavljao u Župi Hrastovica kraj Petrinje, nestao je još u srijedu, 21. kolovoza.

Njegov nestanak policiji prijavio je svećenik iz Iloka koji ga je trebao doći zamijeniti u Hrastovici. Mladi fratar se nije javljao nekoliko dana i svećenik je prijavio njegov nestanak jer baš nitko od župljana nije znao gdje se fra Igor nalazi. Ni njegova obitelj u Slavonskom Brodu ne zna gdje bi mogao biti.

– Majci još nismo rekli da ga nema jer je teški srčani bolesnik. Bojimo se da bi je to moglo dokrajčiti. Igor nikad dosad nije odlazio na dulje, a da se ne bi javio - istaknuo je Igorov brat Zdenko, koji se nada da će sve završiti dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Razgovarajući sa mnom nikad nije pokazivao sklonost prema nekoj ženi, mada bismo sad mi u obitelji voljeli da je to u pitanju, samo neka je živ. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da nam se moj brat javi – rekao je Zdenko Barišić.

Fra Igor Barišić je visok 170 cm, ima crnu kosu i smeđe oči.

– Zaprimili smo prijavu o nestanku svećenika i odmah se dali u potragu. Još policija obavlja razgovore s ljudima koji bi možda mogli nešto više znati o njegovu nestanku. Čim dođemo do nekih informacija, izvijestit ćemo javnost, od koje također očekujemo i pomoć u pronalaženju nestalog svećenika – istaknuo je Dario Kačmrčik, glasnogovornik PU sisačko-moslavačke.

Večernji list piše da je fra Igor otišao bez oba mobitela te da mu je automobil pronađen u Petrinji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a