Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestao u Palovcu: 'Uvijek bi se javio, sada mu nema ni traga...'

None Foto: Pixsell, nestali.hr 2

Stjepan je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Srednje je tjelesne građe i ovalnog lica. U trenutku nestanka bio je odjeven u traper jaknu, svijetloplavu majicu s dugim rukavima i traper hlače

Posljednji put vidjeli smo ga prije nekih tri tjedna. Otad ga nitko nije vidio ni čuo, komentirali su Palovčani nestanak mještana Stjepana Vidovića (62). Iako Vidović živi u kući oko 180 metara udaljenoj od one u Novoj ulici 29 u kojoj je 16. veljače ove godine u zamrzivaču pronađeno tijelo Jasmine Dominić (23), nestale davne 2000. godine, Palovčani smatraju da njegov nestanak ni na koji način nije povezan s bizarnim slučajem koji i dalje budi veliki interes javnosti.

Susjed Smiljane Srnec (45), okrivljene da je tupim predmetom ubila sestru Jasminu te njezino tijelo sakrila u zamrzivač, prema podacima međimurske policije nestao je 25. travnja ove godine. Stjepan je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Srednje je tjelesne građe i ovalnog lica. U trenutku nestanka bio je odjeven u traper jaknu, svijetloplavu majicu s dugim rukavima i traper hlače.

OSTAJE U PRITVORU Smiljanina majka stalno moli na grobu ubijene kćeri Jasmine

Mještani Palovca, malog mjesta kraj Čakovca, kažu da je živio sam otkako ga je prije nekih godinu dana napustila supruga s kćeri.

- I ranije je znao otići na neko vrijeme raditi u Njemačku, ali uvijek bi se nekome javio. Ovo je prvi put da ga nitko nije čuo ni vidio tako dugo. Nadam se da mu se nije nešto dogodilo - govore njegovi zabrinuti susjedi. 

Neobično im je da je Stjepan zaključao ulazna vrata kuće, no ne i spremište i ostavu. 

LEŠ U ZAMRZIVAČU Horor u Palovcu: Smiljanu su u zatvoru posjetili članovi obitelji

- Nema ništa vrijedno unutra, ali bit će da se mislio brzo vratiti inače bi vjerojatno zaključao sve - kažu Palovčani.

Iz međimurske policije mole sve građane koji imaju informacije o nestalome ili su ga vidjeli da se jave u najbližu polilcijsku postaju ili nazovu broj 192.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (37)
  • Evo glupi komentar uz glupe napise u članku. Možda je u nečijoj škrinji.

    16. 5. 2019,   20:15
  • Otišel je raditi na Kruzer. Budu ga našli za 20 godina.

    16. 5. 2019,   21:37
  • Zar opet Palovec?

    16. 5. 2019,   20:23