Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nevenka Mesić sletjela u kanal, sumnja na sabotažu

None Foto: S.P.

Ozlijeđena joj je glava, ima prijelom ruke i dobila je udarac u kuk. Kaže kako ju je netko htio zaplašiti i to vjerojatno zbog slučaja "Garaža"

Nevenka Mesić koja je javnosti postala poznata zbog afere u domu Rovinjsko sunce, u petak je u naselju Hampovica sletjela sa ceste. Naš čitatelj i očevidac S.P. kaže kako nije mogla izaći iz automobila pa su joj pomagali policajci, bolničari, a stigli su i vatrogaci. U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj su rekli da je vozačica u zavoju izgubila nadzor nad vozilom, udarila u bankinu, sletjela u odvodni kanal i na kraju udarila u most.  Šteta na automobili je oko 10.000 kuna. Nevenka Mesić je u subotu napustila koprivničku bolnicu te je rekla kako sumnja da ju je netko pokušao ozbiljno zaplašiti.
- Vozila sam svega 50 ili 60 kilometara na sat. Odjednom mi je pukla guma. No kočnice nisu radile kako treba i zato ću već u utorak zatražiti vještačenje automobila. Ne mislim da me netko pokušao ubiti, ali sumnjam na sabotažu i ozbiljno zastrašivanje. To bi moglo biti povezano sa pozivom na sud  koji sam dobila za slučaj "Garaža" - kaže Mesić. Dodaje da je već zbog poziva dobivala prijeteća pisma te da su je prije dvojica muškaraca pokušala Passatom izgurati sa ceste.
- Sva sreća da sam živa. Desetak minuta sam bila u nesvijesti, a po glavi imam posjekotine. Kanal u koji sam upala dubok je oko 2,5 metra - požalila se Mesić.

Komentari (20)
  • opet ista priča....brzi i skupi auto,brzina i skliska cesta.....srečom bez ljudskih života

    22. 3. 2008,   13:05
  • Svaka cica dođe na kolica! Pa neka mi netko kaže da nema Boga! Prisvajati tuđi novac, a k tome što je najgore novac namijenjen djeci, pa mora se platiti na bilo koji način! Dajte na TV ponovno show Mijenjam ženu da si zaradi za popravak \"autića\"!

    22. 3. 2008,   13:20
  • ovo je bio let

    22. 3. 2008,   12:31