Obavijesti

News

Komentari 20

Nevenka Mesić sletjela u kanal, sumnja na sabotažu

Nevenka Mesić sletjela u kanal, sumnja na sabotažu
1

Ozlijeđena joj je glava, ima prijelom ruke i dobila je udarac u kuk. Kaže kako ju je netko htio zaplašiti i to vjerojatno zbog slučaja "Garaža"

VIDEO

Nevenka Mesić koja je javnosti postala poznata zbog afere u domu Rovinjsko sunce, u petak je u naselju Hampovica sletjela sa ceste. Naš čitatelj i očevidac S.P. kaže kako nije mogla izaći iz automobila pa su joj pomagali policajci, bolničari, a stigli su i vatrogaci. U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj su rekli da je vozačica u zavoju izgubila nadzor nad vozilom, udarila u bankinu, sletjela u odvodni kanal i na kraju udarila u most.  Šteta na automobili je oko 10.000 kuna. Nevenka Mesić je u subotu napustila koprivničku bolnicu te je rekla kako sumnja da ju je netko pokušao ozbiljno zaplašiti.
- Vozila sam svega 50 ili 60 kilometara na sat. Odjednom mi je pukla guma. No kočnice nisu radile kako treba i zato ću već u utorak zatražiti vještačenje automobila. Ne mislim da me netko pokušao ubiti, ali sumnjam na sabotažu i ozbiljno zastrašivanje. To bi moglo biti povezano sa pozivom na sud  koji sam dobila za slučaj "Garaža" - kaže Mesić. Dodaje da je već zbog poziva dobivala prijeteća pisma te da su je prije dvojica muškaraca pokušala Passatom izgurati sa ceste.
- Sva sreća da sam živa. Desetak minuta sam bila u nesvijesti, a po glavi imam posjekotine. Kanal u koji sam upala dubok je oko 2,5 metra - požalila se Mesić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...