Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neviđene kolekcije: Iz Agrokora su izvlačili novac pa ga rasipali

None Foto: express.hr

Novi broj tjednika Express donosi listu luksuznog asesoara koji su kupovali članovi obitelji Todorić izvlačeći 15 milijuna kuna mjesečno iz Agrokora!

Što su Todorići kupovali milijunima koje su izvlačili s tajnog računa u Agrokoru? Zašto su im, zapravo, ti novci trebali?

Novi broj tjednika Express donosi neke od odgovora na ova pitanja i nabraja samo dio iz zbirke luksuznog asesoara koji je, najvećim dijelom, skupila Todorićeva kći Iva. Tu je impresivna - kažu jedna od najvećih u ovom dijelu Europe - zbirka crvenih Chanelovih torbica, sakoa i ostalih osobito vrijednih predmeta kojima je u javnosti isticala svoje status i bogatstvo.

Gdje je i kako kupovala sve te predmete, kome ih je poklanjala, koliko je na njih trošila? Sve to otkriva Express, pa i još više: zašto je najviše voljela cipele Jimmy Choo i što je sve bila spremna učiniti da joj pjeva srpski šlager-pjevač Željko Joksimović. No Express otkriva i mnogo više. Gdje se u Londonu skriva Ivica Todorić, s kim se nalazi, hoće li se vratiti? I, najvažnije, hoće li biti uhićen i kako će se obraniti. Njegovi odvjetnici, piše Express, već su odlučili ponoviti taktiku prokušanu sa Sanaderom.

Igrat će na status žrtve, pokušati dokazati da je on stradao zbog politike, a ne prava i pravde, pa će njegov slučaj gurati sve do Strasbourga.

Upalilo im je sa Sanaderom, možda će i s Todorićem. Odgovaramo i na nezgodna pitanja: hoće li ga Velika Britanija morati izručiti ako se sam ne pojavi u Zagrebu? Može li se sakriti u Srbiji? I - konačno - dajemo odgovor na pitanje zna li Todorić, uopće, što mu se sprema?

Foto: express.hr

Komentari (80)
  • živijava franjo.živija adz.nije todorić jedini cilu državu su opljačkali razbojnici.ne mogu virovat da još ima "pametnih" koji glasaju za ovu organizaciju koja je ovo napravila od države.

    12. 10. 2017,   20:36
  • A vise mi je dozlogrdilo citat o Todoricima. Ako su kupovali svojom lovom, neka su. I ja bi kupila pravu torbu da imam love, ali ako su pokrali sta vise ceka DORH Sapunica

    12. 10. 2017,   20:04
  • Da im za lijekove falilo!

    12. 10. 2017,   19:30