Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užas u Čakovcu: Ženi slomio 9 rebara, kralježak i palčanu kost

Muškarac (64) je u studenom svoju izvanbračnu suprugu bacio s kreveta na pod, tukao ju rukama i nogama u glavu i tijelu te ju teško ozlijedio. Ima prijelom devet rebara, kralješka i palčane kosti

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjaka zbog teških tjelesnih ozljeda izvanbračnoj supruzi.  

Okrivljenika se tereti da je lani tijekom noći s 19. na 20. studeni u obiteljskoj kući u okolici Čakovca, najprije verbalno a potom i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Bacio ju je s kreveta na pod i udarao je rukama i nogama u glavu i tijelo. Teško ju je ozlijedio. Nesretna žena zadobila je prijelom devet rebara, prijelom kralješka i prijelom palčane kosti.

Okrivljenik je u istražnom zatvoru, a optužnicom je predloženo da mu se produlji boravak u zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Komentari (78)
  • ajde muškarčine koji vam je vrag pa ako se zelite tako žarko tući, nadji sebi sličnog. kako mozes uopce koga tako tuci, a kamoli zensko bice....jadnici jadni.-.....a i te ženturače, kao da nemoju uši oči...pa covjeka takvog ponasanje procjeniš u jednom danu....u čemu je kvaka

    17. 1. 2019,   11:58
  • u rudnik da sunce vise ne vidi nikad

    17. 1. 2019,   12:06
  • Vratiti mu istom mjerom,i kao nagradu polomoti koje rebro više.

    17. 1. 2019,   12:04