Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nevjerojatan video iz Zagreba: Sudarili se, posvađali i potukli!

None Foto: Screenshot/mNovine

Dva auta su se sudarila na semaforu na Aveniji Većeslava Holjevca, a zatim su ljudi izašli iz tih automobila, počeli se svađati, a potom i tući. Srećom, policija je bila blizu...

Nesvakidašnji prizor u petak kod Avenue Malla u Zagrebu. Naime, dva osobna automobila marke Passat i Fiat,  lakše su se sudarila na semaforu na Aveniji Većeslava Holjevca nešto prije 17 sati. Vozači su zajedno s putnicima izašli van iz tih automobila, počeli vikati i svađati se, a potom i tući, potvrdili su nam iz PU zagrebačke.

- U tučnjavi su bili uključeni i muškarci i žene, a neki su i završili na podu - kazao je svjedok za Međimurske novine koji je i snimio tučnjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, tučnjava nije dugo potrajala, budući da se u neposrednoj blizini nalazila policija u kombiju. Policajci su brzo dotrčali i zauzdali ljude koji su se tukli. Nitko nije ozlijeđen ali sudionici će biti prijavljeni radi remećenje javnog reda i mira. 

Komentari (93)
  • Ovaj koji se pokušava tuči je pijan ko letva..sam sebe udario i opao dolje..

    24. 11. 2017,   18:57
  • Hahhahahh kakav debos,zamahne i padne na pod..da je ovaj dr ista htio mogo ga je pojest dok ovaj jazavac pase travu dole po podu..

    24. 11. 2017,   18:53
  • Neki zavrsili na podu pa sam je opal jer je zukal ha ha

    24. 11. 2017,   18:39