Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nevjerojatni popusti koji ispunjavaju sve želje

None Foto: Hrvatska pošta

Žuti klik – tvoja internetska trgovina. Ovaj akcijski period idealna je prilika da u samo nekoliko klikova iz udobnosti vlastitog naslonjača kupite darove za dolazeće blagdane

Black Friday i Cyber Monday akcije sve su popularnije i u Hrvatskoj. Zato je i Žuti klik od 29. 11. do 2. 12. pripremio promotivne ponude koje će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. 

Ovaj akcijski period idealna je prilika da u samo nekoliko klikova iz udobnosti vlastitog naslonjača kupite darove za dolazeće blagdane. Bez gužve i stresa, odaberite poklone po pristupačnim cijenama iz 11 ponuđenih kategorija, a samo ovog vikenda u čak šest kategorija Žuti klik ima popuste veće od 50%.

Osim velikih popusta, Žuti klik vam do 15. prosinca nudi besplatnu dostavu svih narudžba.

Najmlađe će razveseliti promotivna ponuda u kategoriji Igračke i dječja oprema, a odrasli mogu za svakog ponešto naći u kategorijama: Proizvodi za dom, Kućanski aparati, Ljepota i zdravlje, TV i audio, Računala i mobiteli, Sport i slobodno vrijeme.

Žuti klik iz mjeseca u mjesec nudi akcijske cijene, stoga pratite njihove stranice kako biste „ulovili“ najbolje proizvode po najpovoljnijim cijenama. Žuti klik jedina je domaća internetska trgovina s višekanalnom prodajom (narudžbe su moguće online, u poštanskim uredima i telefonski na broju: 072 07 07 07). Upravo zato je Žuti klik i tvoja internetska trgovina.
 

Tema: Promo sadržaj