Obavijesti

News

Komentari 227

Nevjerojatno: Daruvarac se žali kako je i on "psihički slomljen"

Nevjerojatno: Daruvarac se žali kako je i on "psihički slomljen"
1

Tužit ću sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka, a pravdu ću potražiti u Strasbourgu jer mi u Hrvatskoj nije zajamčeno pravično suđenje, požalio se Daruvarac

VIDEO

Darko Kovačević se tokom dana u mnogim medijima požalio da su mu 'ukinuta temeljna ljudska prava', a neki su od medija, na žalost, pokrenuli i sramotnu kampanju protiv mlade Zadranke, dakle protiv žrtve i njezine majke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

Nasilnik je sličnu žalopojku, u kojoj želi reći da je na udaru medijske hajke, izgovorio i za 24sata, tvrdeći:

Zadar: Nastavljeno suđenje Darku Kovačeviću

- Ja ne bježim od onoga što sam napravio i odgovarat ću za to. Ali stvari su se otele kontroli, cijela država je protiv mene. I ja sam taj koji ne izlazi iz kuće. Tužit ću sve novine koje su prenosile neistine koje govori njezina majka, a pravdu ću potražiti u Strasbourgu jer mi u Hrvatskoj nije zajamčeno pravično suđenje, ukinuta su mi temeljna ljudska prava. Ne bih pričao o djelu, jer je suđenje u tijeku i ne želim blatiti tu obitelj. Protiv te obitelji nemam ništa. Silno mi je žao što se to dogodilo. Bio sam pod utjecajem alkohola i steroida, ali ne bježim od dogovornosti. Žao mi je zbog svega što sam napravio i htio bih se ispričati obitelji i poručiti im da, što se mene tiče ne moraju se bojati i mogu slobodno hodati gradom jer nisam psihopat ni monstrum kakvim me se prikazuje. Prijetnje ne dolaze od strane mene i nemam veze s tim, niti prijetim obitelji niti pokušavam utjecati na svjedoke, za razliku od majke koja radi pritisak na ključne svjedoke za što imam dokaze i predočit ću ih na sudu.

Pokretanje videa...

00:22

Kovačević, uz prijetnju da će na sudu predočiti nekakve 'dokaze', ponavlja da se 'želi ispričati svima njima', a da će 'na bilo kakvo laganje reagirati dokazima' te da 'nije istina da je ranije izrez'o cure' nego da 'ima prijavu za nasilničko ponašanje i narušavanje javnog reda i mira, a ne 40 kaznenih prijava'.  

Kovačević je medijima tokom dana ponavljao da je navodno bio izložen nekakvoj 'torturi' majke i kćeri, pokušavajući valjda reći da je zbog toga pio alkohol i steroide i da mu se zbog njih 'smračilo':

Oglasila se Daruvarčeva žrtva: 'Ja sam peta koju je pretukao'
Oglasila se Daruvarčeva žrtva: 'Ja sam peta koju je pretukao'

- To što oni pišu da će dočekati krvavi Božić i tako dalje, to njena majka samo stvara mržnju i uništava život i posao mojim svjedocima. Nisu oni krivi za ono što sam ja napravio. Reagirao sam pod utjecajem alkohola i steroida nakon dva mjeseca torture od majke i kćeri.- kazao je Daruvarac te dodao da se požalio da je i on 'psihički slomljen'

Na njegove riječi reagirala je i majka pretučene djevojke koja je, kako kaže, šokirana.

'Daruvarac je jednom udario i Loreninu sestru šakom u glavu'
'Daruvarac je jednom udario i Loreninu sestru šakom u glavu'

- On je nju ucjenjivao. Imam sve pozive snimljene dolazne i odlazne. Ucjenjivao je dijete bombom da mora biti s njim. I pištoljem, da će je ubiti. Mala iz straha mi nije smjela priznati da je s njim u vezi i on je njoj dao bombu da je baci u more. On je nju ucjenjivao. To su potvrdili svjedoci iz njene škole. Ucjenjivana je bombom od strane njega i kuma. Vlasnici kafića su dolazili dvadeset dana pred školu svaki dan nju maltretirati da donese bombu jer su skužili da nije bacila bombu. Sakrila ju je u očeve stvari - rekla je za Index.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 227
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...