Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nevrijeme je poplavilo Istanbul: Čovjek se utopio u pothodniku

None Foto: KEMAL ASLAN/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ulice najvećeg turskog grada bile su oko podneva pod vodom i zakrčene automobilima koji su bili blokirani a trajekt koji vozi s jedne na drugu stranu Bospora nije plovio

Istanbul je u subotu paraliziralo nevrijeme praćeno jakom kišom u kojemu je jedna osoba izgubila život i u kojemu je poplavljen dio Velikog bazara, poznate tržnice u staroj gradskoj jezgri.

Beskućnik koji je pronađen mrtav u pothodniku u četvrti Unkapani, najvjerojatnije se utopio, izvijestio je fotograf France Pressea. 

Ulice najvećeg turskog grada bile su oko podneva pod vodom i zakrčene automobilima koji su bili blokirani a trajekt koji vozi s jedne na drugu stranu Bospora nije plovio. Meteorolozi su najavili da će kiša nastaviti padati tijekom dana.

Na snimkama objavljenim na društvenim mrežama moglo se vidjeti kako trgovci na Velikom bazaru pokušavaju zaštiti svoje trgovine a privatna televizijska mreža NTV izvijestila je o velikom broju automobila koji su zapeli u nevremenu a vatrogasna vozila im pokušavaju pomoći. (tob) 

Komentiraj, znaš da želiš!