Obavijesti

Promo sadržaj

Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve

Nezaboravno božićno druženje uz omiljene Franck čajeve
21

Franck je okupio brojne uzvanike na već tradicionalnoj božićnoj čajanci te ih vratio u djetinjstvo i odveo u maštoviti svijet Alise u zemlji čudesa

Gosti, među kojima su se našle televizijske voditeljice Marijana Batinić i Korana Gvozdić, komičar Ivan Šarić, influencerica Tea Dujmić i vizažistica Marina Mamić, su tako na ovoj bajkovitoj čajanci odabrali svoj idealni čaj te kušali brojne tople i hladne čajne koktele s rumom, ginom i vodkom oplemenjenim citrusnim aromama i raznim začinima koje su pripremali Franckovi baristi. Okupljenima se posebno svidio koktel s čajem limunska trava-đumbir, rumom, limetom, smeđim šećerom i ružmarinom kao zimska verzija popularnog Mojita te čajni koktel s aronijom, ginom i tonicom, crvenim paprom i narančinom korom u hladnoj verziji s ledom, a koji se inače lako mogu pripremati i kod kuće. Odličnu atmosferu dodatno je upotpunio i nastup mlade talentirane glazbene zvijezde Nike Turković.

 

Uz poseban božićni ugođaj, gosti su također uživali u bogatstvu okusa novih Franck čajeva s okusom aronije te jedinstvene kombinacije limunske trave-đumbir. Šalica čaja od aronije, koja je inače poznata kao jedan od najjačih antioksidansa, toliko je izdržljiva da može preživjeti i sibirsku zimu te ugrijati već prvim gutljajem i na najvećoj hladnoći. S druge strane, kombinacija limunska trava-đumbir nudi jedinstvenu citrusnu aromu te je idealna za trenutke opuštanja, a upravo su ti okusi oduševili sve prisutne na čajanci. 

S obzirom da Franck kontinuirano razvija novitete i obogaćuje izbor čajeva u skladu s trendovima i životnim navikama svojih potrošača, tako je svim čajoljupcima dodatno omogućio još veći izbor okusa. Naime, Franck je lansirao i dva nova okusa u premium liniji Franck Superiore Tea – Matcha Ginseng i Slatke bazgine bobice koji su se također mogli kušati na čajanci, a inače su dostupni u brojnim kafićima. 

Upravo je ova čajanka bila odlična uvertira u mnogima omiljeno blagdansko razdoblje, a Franck je ritualu ispijanja čaja dao novo značenje uz atraktivne i originalne čajne koktele koji će dodatno obogatiti svako obiteljsko okupljanje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura