Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije gledao znakove: Još jedan šleper zapeo u Miramarskoj...

None Foto: snimio čitatelj 4

Išao je polako, vjerojatno je vozač mislio da će uspjeti proći ispod podvožnjaka. Brzo je došao policajac na motoru, ali svejedno su se stvorile velike gužve, kaže čitatelj

Svako malo u Zagrebu kod podvožnjaka na Miramarskoj ponavlja se ista scena. Visoki kamioni, šleperi, a ponekad i autobusi zapinju za podvožnjak, iako ispred njega jasno piše da je maksimalna dozvoljena visina 3,7 metara.

To se dogodilo i u petak ujutro, kada je nešto iza 9 sati ispred podvožnjaka, iz smjera sjevera prema jugu,  stao jedan šleper.

Sva sreća da je na vrijeme stao i izbjegao udarac, a samim time i teže posljedice od prometnih gužvi koje su se zbog njega stvorile.

Foto: snimio čitatelj

- Išao je polako, vjerojatno je vozač mislio da će uspjeti proći ispod podvožnjaka. Brzo je došao policajac na motoru, ali svejedno su se stvorile velike gužve - kazao nam je čitatelj koji je sve fotografirao.  

Komentari (62)
  • Kad bi znakovi bili na vrijeme postavljeni to se nebi događalo a ne kad dođeš do autorada onda tek postoji znak i sta da vozač sa šleperom napravi znak treba stavit na vukovarskoj i to uočljiv a ne negdje iza grma i to se nebi događalo

    2. 12. 2016,   10:27
  • Pa dobro ljudi.............tko napravi tako nisko ovaj podvožnjak ???

    2. 12. 2016,   10:43
  • Znak o visini podvoznjaka treba biti postavljen prije skretanja u Miramarsku. Ne samo zbog slepera, vec i turistickih autobusa posebno stranih registracija koji ovdje mogu "zalutati". Promet u gradu je opcenito ocajno lose reguliran, semafori nesinhronizirani, guzve katastrofa, a odgovorni za cijelu cituaciju i dalje nisu kaznjeni smjenom. Do kada?

    2. 12. 2016,   11:19