Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nije ih vidio, bio je prepijan': Autom pokosio dvoje tinejdžera

None Foto: Požega.eu

I mladić i djevojka su zadobili teške tjelesne ozlijede. Imaju višestruke prijelome. Zadržani su na bolničkom liječenju, jedno na Odjelu traumatologije, a drugo je šok sobi

U Grabarju su iza ponoći u prometnoj nesreći ozlijeđeni 17-godišnji mladić i njegova dvije godine starija prijateljica.

Njih dvoje su hodali uz cestu, pokraj igrališta cestom koja vodi u središte sela, budući da na tom dijelu ne postoji pješačka staza. Mladić (17) je prema neslužbenim informacijama iz susjednog sela Tominovca i on je pokraj sebe gurao bicikli, a djevojka (19) je iz Grabarja i on ju je htio otpratiti do kuće. U jednom trenutku iza leđa im je naišao Passat požeških registracija. Vozač je, kažu mještani, bio pijan zbog čega najvjerojatnije nije ni mogao uočiti pješake ispred sebe. U njih se gotovo se izravno zabio.

I mladić i djevojka su zadobili teške tjelesne ozlijede. Imaju višestruke prijelome. Zadržani su na bolničkom liječenju, jedno na Odjelu traumatologije, a drugo je šok sobi, piše Požega.eu.

- Čuli smo što se dogodilo. To je bilo strašno. Taj nesretni vozač nije ni znao što je napravio tom dečku i curi jer je bio prepijan. Oni su bili su pri svijesti i jaukali od bolova i šoka – kaže nam vidno potresen mještanin Grabarja.

Cesta je na tom dijelu bila zatvorena za promet sve do završetka očevida nakon kojeg će biti poznato više detalja o samoj prometnoj nesreći.

Komentari (75)
  • Hoda se uvijek licem u smijeru dolaska vozila. Učili kao djeca u školi u mraku socijalizma. Bez tzv. "kurikuluma".

    19. 2. 2019,   08:13
  • Nadam se samo da nisu hodali jedan pored drugoga i jos je on gurao bicikl sa strane... A i rasvjeta je cini mi se mali jaca na toj cesti (ako je to to sa slike)...

    19. 2. 2019,   08:22
  • Siromašna zemlja, nema nogostupa, nema rasvjete, slab zakon za kažnjavanje pijanih vozača. Ovaj bi završio na doživotnoj da se ovo dogodilo u nekoj stabilnoj zemlji.

    19. 2. 2019,   08:58