Obavijesti

News

Komentari 7

Nije izašla 14 godina? Pronašli su je mrtvu u smeću i izmetu

Nije izašla 14 godina? Pronašli su je mrtvu u smeću i izmetu
1

Navodno su roditelji godinama odbijali pomoć. 6. siječnja su kćer našli mrtvu i tada su pozvali policiju. Prijatelji kažu da su pokušali doći do djevojke, ali da ih roditelji nisu puštali u kuću

VIDEO

Paola Manchisi (31) je pronađena mrtva 6. siječnja u kući u gradu Polignano a Mare u talijanskoj provinciji Bari. Imala je samo 30 kilograma. Iz kuće navodno nije izašla 14 godina, a njezino tijelo je pronađeno između smeća, insekata, ostataka stare hrane i izmeta. Roditelji su trenutno pod istragom, a zasad je poznato da su godinama odbijali pomoć socijalne službe.

Osim roditelja u kući živi i Paolin mlađi brat koji je navodno za razliku od sestre "živio normalno". Paolina bivša kolegica iz škole je medijima rekla da je djevojka normalno išla u školu sve do kraja srednje, ali nije nikada maturirala. Na početku četvrtog razreda odlučila je napustiti školu i nakon tog trenutka nitko od prijatelja i bivših kolega o njoj više ništa nije znao.

Prijatelji kažu da su ju pokušali nekoliko puta kontaktirati, dolazili su joj i na vrata, ali ih nitko nije htio pustiti u kuću. Roditelji su im rekli da Paola želi biti sama i mole ih da poštuju njezinu želju. Kolegica tvrdi i da je Paola zadnji put iz kuće izašla prije 14 godina.

Novinari emisije 'Chi l’ha Visto?' televizije Rai su pokušali prošle godine doći do djevojke. Zatekli su njezine roditelje koji ih nisu pustili u kuću, ali su im rekli da nije istina da djevojka iz kuće nije izašla 14 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekli su i da je Paola dobro i da ne treba pomoć. Sa slučajem su bili upoznati lokalna zajednica, socijalna služba, susjedi, svećenik, koji su pokušali naći rješenje no obitelj je navodno odbijala svaku pomoć. Nagađalo se da je Paola oduzeta ili da pati od anoreksije.

Gradonačelnik Domenico Vitto kaže da su obitelji slali socijalnu službu, vatrogasce, ali oni su ih odbijali. Kaže i da im se Paola javila telefonom i rekla je da je dobro i da ju puste na miru. 

Roditelji su 6. siječnja pozvali policiju nakon što su kćer našli mrtvu. Obdukcija je pokazala da je djevojka bila pothranjena i jako slaba te da je imala ozljedu na nozi koja nije liječena kao i crve po tijelu. No potvrđeno je da je umrla prirodnom smrću odnosno nisu nađeni tragovi nasilja.

Roditelji su osumnjičeni da su odgovorni za smrt djevojke jer ju nisu adekvatno hranili i brinuli o njoj na odgovarajući način.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag