Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nije mi bilo svejedno, nikad nije bila takva orkanska bura!'

Komentari (16)
 • to je bilo opasno,,trajekt lastovo je jedan od najstarijih trajekta.

  1. 3. 2019,   22:48
 • ...Prema smjernicama EU postat ce jos skuplje??? Ocemu ti pricas covjece, pa EU ti nece i ne moze propisivat cijene karata ili icega u ijednoj privatnoj kompaniji , ako hoces vozi badava, jednako kao sto ne moze , nit smije, propisivati cijene cigareta ili goriva. Lazu vas jako opako tamo dolje... Skrivaju svoju nesposobnost i pljacku iza nekakvih fantomskih EU naputaka - koji ne postoje. Ja odem 15 kilometara samo i platim gorivo 1.1 euro po litri i cigarete 4.3 - umjesto 1.5 eura i 8.6 eura. I nitko me nit pita za zdravlje nit postoji ikakva granica. Nit ikome pada na pamet da popuje ovima u Luxembourgu da bi morali podici cijene icega. Pa svi bi pali od smijeha ovdje na to...

  2. 3. 2019,   15:46
 • Budale su se neki dan sprdale s Vakulinim upozorenjima o orkanskoj buri. A mentalne patologije Bože mili.........

  1. 3. 2019,   23:49
 • Žalosno je da nam flota pada na obične trajekte koji nažalost i pri malom vitru ostaju u luci. Imali smo dobre, ali stare deplasmanske brodove (ako neko zna kakvi su to brodovi), koji su plovili po svim burama i neverama, ali smo ih uništili zbog starosti, umisto da ih obnovimo i unapredimo. O kapetanima neću puno govorit. Mnogi od njih ni ne znaju kakvim morem plove...I onda očekujemo da se održavaju brodske linije s otocima.

  1. 3. 2019,   23:03
  • Što je to toliko žalosno? Tehnologija prometa je napredovala i tome su prilagodjeni brodovi. Sa rijetkim izuzecima nigdje u svijetu u trajektom prometu više ne koriste tehnologiju od prije 30-tak godina. BTW trajekti u HR su i danas deplasmanski brodovi (ruska su krila zavrsila karijeru). Ovdje su žalosni samo stručnjaci neplivači koji imaju mišljenje o svemu pa i o kapetanima.

   2. 3. 2019,   07:24
  • Mille_1: Kakve veze ima tehnologija sa trupom broda. Tehnologija je u trupu, a trup deplasmanski je malo sporiji, ali se bolje drži na moru. Ima manje posrtanje i ljuljanje za razliku od polu deplasmanaca.

   2. 3. 2019,   10:13
  • Potpec....tehnologija nema veze sa trupom broda!? Dali si svjestan koliko je bedasta ta izjava? Daj mi pojasni koliko poludeplasmanskih trajekata ima npr Jadrolinija?

   2. 3. 2019,   10:32
 • Kaže da je znao što ga čeka ne bi isplovio. Zašto ga onda hvale? Iskusan kapetan znao bi što ga čeka i ne bi isplovio. Za bolesno dijete u sanitetu nije ni znao pa to nije bio motiv za isplovljavanje. U čemu je bit ove priče? Jedino je dobro što se dobro završilo a kapetana treba kazniti zbog ugrožavanja života ljudi i imovine.

  2. 3. 2019,   06:39
 • Daj kapetane ne s... .

  1. 3. 2019,   22:35