Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije mogla zatrudnjeti jer je u 17. godini ušla u klimakterij

None Foto: 24sata/ilustracija

Liječnici su Lisi rekli kako zbog uranjenog klimakterija nikada neće moći prirodnim putem zatrudnjeti. No unatoč crnim prognozama Lisa je rodila dječaka Liama

Britanka Lisa Burt (31) očajnički je pokušavala ostati trudna. Nakon niza neuspjelih pokušaja otišla je liječniku. Testovi su pokazali kako nikada neće moći zatrudnjeti prirodnim putem. Uzrok tome je uranjeni klimakterij u koji je ušla sa samo 17 godina. Iako su liječnici bili zabrinuti za njezino zdravlje, Lisu je više brinulo to što neće biti majka.

Ubrzo je krenula na hormonske terapije, a onda je uslijedilo čudo. Unatoč crnim prognozama liječnika Lisa je uspjela zatrudnjeti i to prirodnim putem! Rodila je dječaka Liama, a sada se nada da će postati majka i po drugi put. 

Britanka je odlazila i na terapije alternativne medicine te je uvjerena kako su joj one uvelike pomogle. Na ljetovanju 2008. godine otkrila je da je trudna. Bilo joj je čudno što joj je trbuh narastao, a povremeno je osjećala i mučnine. Nije vjerovala da je trudna, no svejedno je napravila test na trudnoću. Bio je pozitivan. Otišla je liječniku i šokirala se kada su joj rekla da je u petom mjesec trudnoće. Ona i suprug Don odlučili su imati i drugo dijete, a Lisa kaže kako će prije ponovno otići na terapije alternativne medicine, piše Mirror.

Komentari (27)
  • ...eto i neke lijepe vijesti.... sretno im bilo i nek uspije i po drugi put dobiti bebicu :)

    8. 4. 2012,   08:10
  • Lijepo! I od srca im želim da dobe još jedno dijete! :)

    8. 4. 2012,   08:30
  • Uvjek postoji nada! Tako su i mojoj rodici rekli da neće ostat trudna (imala je 22), jer joj je tjelo ko kod 50ogodišnjakinje, i eto, prije 3mj smo dobili pojačanje u familiji! :))))

    8. 4. 2012,   09:00