Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajca iz Zadra ubo stršljen: Preminuo od alergijske reakcije

None Foto: Pixsell/Google Street View

Policajac (50), koji je bio izvan službe, pomagao je prijatelju u polju u Zemuniku Donjem kada ga je ubo stršljen. Dobio je snažnu alergijsku reakciju. Nije mu bilo pomoći

Nakon uboda stršljena 50-godišnji policajac zadarske Policijske uprave dobio je snažnu alergijsku reakciju i vrlo brzo nakon toga preminuo. Ekipa Hitne pomoći, koja je stigla na mjesto nesreće, nije mogla spasiti nesretnog čovjeka, javlja Radio Zadar.

U srijedu oko 16 sati, u zaseoku  Senj u Zemuniku Donjem 50-godišnji zadarski policajac, koji je u tom trenutku bio izvan službe, pomagao je prijatelju u polju kada ga je ubo stršljen. Prijatelj je pokušao pomoći nesretnom policajcu, ali alergijska reakcija bila  je toliko snažna da je do dolaska Hitne pomoći već bilo kasno.

Kako javlja Radio Zadar, glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan potvrdio je ovu tragičnu vijest te u ime PU zadarske  izrazio sućut i podršku obitelji tragično stradalog policajaca.

Komentari (117)
  • PREPORUKA SVIMA: zamolite svog doktora da vas pošalje na 'prick' alergološko testiranje - nije bitno imate li 15 ili 50 godina. Testiranje traje 20 minuta. Ako tamo saznate da ste alergični na pčele i ose ili stršljene, moći ćete biti pripremljeni i sa sobom uvijek nositi epi-pen (koji plaća HZZO, nije više da ga sami morate kupovati). Sretno svima !

    6. 9. 2016,   22:59
  • Šta ti je život, nosiš pištolj svaki dan na posao zbog opasnih krimosa a onda te van posla ubije osa...tragedija

    6. 9. 2016,   23:14
  • Neznam zaśto se u nadlovu naglaśava zanimanje dotičnog i to bi bilo isto kao da se kaže strojobravara ubo stršljen. Trebali napisati ubo tog i tog stršljen a koji je po zanimanju policajac.

    7. 9. 2016,   00:18