Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije mu dala da igra videoigru: Dječak (9) pucao sestri u glavu

None Foto: Pixabay

Američka policija privela je devetogodišnjaka iz Mississippija nakon što je pucao svojoj 13-godišnjoj sestri u glavu uslijed čega je preminula. Pucao je u njen zatiljak, a metak joj je završio u mozgu

Lokalni šerif istaknuo je kako ne zna odakle dječaku pištolj. U kobnom trenutku brat i sestra svađali su se oko upravljača za videoigricu, dok im je majka bila u drugoj prostoriji s ostalom djecom.

Kako navodi policija, dječak je uzeo pištolj i sestri pucao u glavu uslijed čega je metak završio u njenom mozgu, a ona preminula od ozljeda.

- Pretpostavljam da je to vidio na TV-u ili u igricama. Ne znam što da napravimo, ali ovo je užasna tragedija - istaknuo je šerif za The Sun te dodao da je ovo za njega potpuno nova situacija jer nikad nisu doživjeli da je dijete od tek devet godina pucalo u nekoga.

 

Komentari (79)
  • U Americi će taj mali bit propisno kažnjen ( jedan 11godišnji dečko je dobio doživotnu bez pomilovanja za ubojstvo npr. ) a kod nas bi ga potapšali po ramenu i promijenili školu.. ne podnosim USA kao naciju al bar su im zakoni bolji nego naši i provode se kaj je važnije

    19. 3. 2018,   13:51
  • monkey do what monkey see

    19. 3. 2018,   13:57
  • Ne znate što da radite? A da zabranite svakoj budali da ima oružje?

    19. 3. 2018,   13:40