Obavijesti

News

Komentari 24

'Nije prvi put da su provalili, ali ova nas je tragedija potresla...'

'Nije prvi put da su provalili, ali ova nas je tragedija potresla...'
8

Nakon što su razbojnici ukrali stvari iz vikendice, krenuli su prema susjednoj kući. Provalili su i u nju, no u krađi ih je zatekao Tomislav V. (73) koji je ondje sam živio

VIDEO

Nije prvi put da su u našem kraju provaljivali ljudima u kuće. Ovako nešto nikad se nije zbilo i sve nas je potresla tragedija, kazao je stanovnik u Podgorju Jamičkom gdje je u subotu ubijen starac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubili čovjeka kod Pisarovine zbog smrznutog mesa: 'Ovako nešto...

Ubili čovjeka kod Pisarovine zbog smrznutog mesa: 'Ovako nešto kod nas nikad se nije zbilo' Više na http://bit.ly/2ki8ztX

Posted by 24sata on 3. prosinca 2017

Razbojnik ili više njih provalili su u vikendicu u noći na subotu u naselju Podgorju Jamničkom u blizini Pisarovine. Cesta koja vodi prema vikendici prolazi pored kuće u kojoj je nekoliko pasa. Oni su oko 2 sata glasno lajali, a vlasnica je izašla van kako bi ih smirila ne znajući što se zbiva niti tko je prošao cestom. Nakon što su razbojnici ukrali stvari iz vikendice, krenuli su prema susjednoj kući. Provalili su i u nju, no u krađi ih je zatekao Tomislav V. (73) koji je ondje sam živio te je bio teško pokretan.

Užas kod Pisarovine: Provalio u kuću, ubio starca i pobjegao
Užas kod Pisarovine: Provalio u kuću, ubio starca i pobjegao

Navodno su razbojnici ukrali meso iz škrinje, a nemoćnog starca su ubili. Pobjegli su u nepoznato, a mrtvog oca, pronašla je kći Jasna oko 15 sati. Ona je kod oca išla u posjetu. Inače ga je posjećivala nekoliko puta dnevno jer joj je otac živio sam i teško se kretao. Prestravio ju je prizor mrtvog oca te je odmah kontaktirala policiju. Oni su danas do poslijepodnevnih sati tražili dokaze koji bi im pomogli u istrazi.

Vlasnik koji živi pored kuće u kojoj je ubijen Tomislav V. u nedjelju je sa policijom obilazio svoju vikendicu jer su i njemu provalili. Nije poznato što su ukrali. Stanovnici Podgorja Jamničkog te Pisarovine potreseni su tragedijom koja je pogodila njihov kraj. Danas su nam kazali da su poznavali Tomislava koji je bio starosjedioc Podgorja Jamničkog.

- Nikada se ovo nije dogodilo. Razbojnici su već nekoliko puta ljudima provaljivali u vikendice i kuće. Ukrali bi alat, nekome i novac. No provaliti u kuću i ubiti nedužnog čovjeka, to je za najoštriju osudu. Nije nam svejedno nakon ovog što se odvilo - kazao nam je jedan od stanovnika.

Na današnjoj održanoj svetoj misi, svećenik je vjernike obavijestio o tragediji koja je pogodila njihov kraj. U kuću od obitelji preminulog u nedjelju su pristizali prijatelji i rodbina koji su izrazili sućut. Navodno teško pokretan starac nije ubijen vatrenim oružjem. Nije poznato jesu li razbojnici ubili Tomislava jer bi ih možda prepoznao.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"