Obavijesti

News

Komentari 97

Nije više bila lijepa: Lice joj je izgorjelo pa je suprug ostavio

SAD: Courtney Cosper Waldon (27) je stradala na kampiranju. Danas se jedva može sama odjenuti. Treba pomoć gotovo u svemu. Suprug joj je rekao da se za nju više ne može brinuti

VIDEO

Courtney Cosper Waldon (27) je pretrpjela opekline trećeg stupnja na 40 posto lica i tijela 2016. godine nakon eksplozije plina. Majka jednog djeteta je bila u induciranoj komi mjesecima. Ubrzo nakon što je stradala, muž ju je ostavio. Courtney više nije mogla raditi i postala je beskućnica.

Abandoned After Horrific Burns


- Bila sam zgodna djevojka, upravo sam bila udana, moj je život bio u redu, a sada se jedva mogu odjenuti. Trebam pomoć u svemu i moram učiti kako da opet radim stvari - kaže Courtney. 

Dodaje kako se i dalje teško nosi sa svime što joj se dogodilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prvi puta kad sam se pogledala u ogledalo nakon eksplozije, pozlilo mi je i skoro sam se onesvijestila. Ljudi i danas gledaju u mene kao u čudovište. Ipak, sada sam puno bolje i prilagođavam se - kaže  Courtney.

Kaže kako je sjedila uz logorsku vatru kada je iscurio plin.

- Došlo je do eksplozije. Sjećam se svega. Sjećam se da sam gorjela, pala sam i počela se valjati kako bi se ugasila - kaže.  

U bolnici je na odjelu za opekline bila 51 dan. Nakon što ju je suprug ostavio, kći Caroline (5) bila je ona koja ju je tjerala naprijed. 

- Pretrpjela sam težak udarac kada me suprug ostavio. Pokušavala sam sve i molila ga da se vrati. Rekla sam mu da naša kći to ne zaslužuje, ali mi je jednostavno rekao kako se on ne može o meni brinuti - kaže Courtney. 

Abandoned After Horrific Burns


- Puno puta sam htjela odustati, ali Caroline me tjerala naprijed. Nisu ju doveli u bolnicu i prvi put me nakon nesreće vidjela kad sam došla kući. Kada je čula moj glas, zagrlila me. Bila je nevjerojatna - kaže Courtney.

Proglasili su ju nesposobnom za rad. Courtney i Caroline su ostale bez novaca i bez kuće. Izbačene su na ulicu. Tada im se u pomoć priskočila lokalna crkva koja izgradila kuću za njih i skupila donacije

- Svakim danom sve se više nadam. Ovdje sam s razlogom - kaže Courtney koja je dosad bila na nekoliko laserskih operacija i sedam presađivanja kože, piše Mirror.

Abandoned After Horrific Burns
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag