Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije vjerovao da ga je osvojio, Hyundai i10 ide u Sračinec

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL 4

U prostorijama redakcije 24sata saznali smo dobitnika automobila i dvije kupaonice. Hyundai je osvojio Dražen Liber, jednu kupaonicu Kata Malović iz Vinkovaca, a drugu Davor Govorčin s Paga. Čestitamo

Mi smo s vašim tatom pričali zadnjih 20 minuta. Ovdje vaša najbolja prijateljica Lana Jurčević, našalila se popularna pjevačica.

Jučer je u prostorijama redakcije 24sata izvlačila dobitnika u nagradnoj igri “Osvoji Hyundai i10”. Izvlačenje se moglo pratiti uživo na Facebook stranici 24sata video. Novi auto osvojio je Dražen Liber iz mjesta Sračinec kraj Varaždina. Lana ga je odmah nazvala, ali se na telefon javio Draženov tata, pa je potrajalo dok je našao broj sinova mobitela.

- Jeste li vi igrali neku igru za 24sata? Vi ste dobili Hyundai i10. Jel’ vi to možete vjerovati - rekla je Lana našem sretnom dobitniku Draženu kad ga je napokon dobila.

- Super. Malo teško, ali ako je to tako, onda super - odgovorio joj je Dražen. Lana mu je objasnila kako je ona izvukla kuvertu i čestitala na dobitku.

- Još jednom sretno, pazite kako vozite, nemojte piti i voziti, uživajte u autu - zaključila je Lana. Prije toga izvukla je i dobitnike dviju kupaonica. Jednu je osvojila Kata Malović iz Vinkovaca, a drugu Davor Govorčin s Paga.

Tema: Igra bez granica!

Komentiraj, znaš da želiš!