Obavijesti

Promo sadržaj

Nije za svakoga: Kredit s 0 kn troškova

Nije za svakoga: Kredit s 0 kn troškova
2

Vjerojatno ste i vi, poput svih, imali nekoliko prilika u životu za koje ste znali da su jedinstvene i da ih morate iskoristiti

Znali ste da se takve stvari događaju sad ili nikad i da ih jednostavno ne smijete propustiti. Jeste li ih iskoristili? Spadate li u skupinu ljudi koji uzimaju sve što im život pruža i prihvaćaju svaku priliku? 

Neke se prilike u životu pojavljuju doista samo jednom, a svaki trenutak našeg života je neponovljiv. Što za vas znači živjeti punim plućima? Želite li otputovati u daleku Kinu, naučiti strani jezik, promijeniti posao ili kupiti čizme o kojima već dugo sanjate? Učinite to sada! Neka novac ne bude problem zbog kojeg ćete zastati, zaustaviti se i čekati. Uz kredit s 0 kn troškova sve prilike možete ostvariti i to odmah sada! 

Samo za odabrane - krediti s 0 kn troškova 

No, krediti s 0 kn troškova nisu za svakoga! Oni su samo za one koji ne propuštaju prilike i žive u sadašnjosti. Nitko ne zna što sutra nosi, stoga, prihvatite priliku i ostvarite je sada.

Upravo je u tijeku velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 – vrati 4000!» koja je namijenjena svima onima koji žive u ovom trenutku. Svi novi korisnici banke imaju mogućnost odabrati iznos kredita od 300 do 4000 kn na rok otplate do 30 dana, a sve navedeno ostvaraju uz 0 kn troškova! 

Jednostavna prijava – 100% online

Na internetskim stranicama Ferratum banke ispunite online obrazac u kojeg je potrebno unijeti svoje osobne podatke i prijavite se odmah. Novac već istoga dana može biti na vašem računu, a do njega možete doći iz udobnosti vašeg doma. Cijelu prijavu možete obaviti online, bez odlazaka u banku i nepotrebnog čekanja! 

Odaberite jedan od brzih kredita, a uz pomoć kalkulatora kredita i iznos koji želite i rok otplate. Priložite selfie fotografiju s osobnom iskaznicom i fotografije tekućeg računa i osobne iskaznice, a kreditnu sposobnost provjerite preko automatiziranog sustava Instantor, također putem Interneta. 

Za nekoliko minuta na e-mail ćete dobiti ugovor o kreditu kojeg je potrebno potpisati, te uz jamstvo za kredit, vratiti u banku. I to je cijela procedura koja može trajati samo 15-ak minuta, a koliko brzo će novac sjesti na vaš račun, ovisi i o vašoj brzini.

Niska cijena bankovne naknade za postojeće korisnike

Za one koji su već ranije poklonili svoje povjerenje Ferratum banci, postoji posebna ponuda: 30% popusta na bankovnu naknadu kod sljedećeg dizanja kredita koji ima rok vraćanja do 30 dana.

Živite li život punim plućima jer smatrate da je samo jedan i da je neprocjenjive vrijednosti? Ako je vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mjestu! Krediti s 0 kn troškova pomoći će vam da živite u trenutku i budete uvijek spremni ostvariti sve što poželite! Iskoristite veliku promotivnu akciju jer svi novi korisnici ne plaćaju troškove kredita za sve iznose od 300 do 4000 kn. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike