Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte ovu nevjerojatnu promjenu: Nije znala što je čeka

Pogledajte ovu nevjerojatnu promjenu: Nije znala što je čeka
2

Umirovljena učiteljica iz Zaboka godinama je maštala o normalnim izlascima u društvo. U tome su je priječile proteze na obje čeljusti zbog kojih je imala probleme sa žvakanjem i govorom

Kako je radi narušenog dentalnog zdravlja u potpunosti morala prilagoditi i svakodnevnu prehranu, Mirjana je godinama bila u depresiji. 

Jednostavno nemam volju za ništa. Moj sin se zabrinuo kad je vidio da sam se izolirala i da patim.” 

Prilika za novo poglavlje u životu došla je neočekivano

Mirjanu je sin potaknuo da riješi svoju situaciju. Štimac centar dentalne medicine u Zagrebu, znao je odmah rješenje za njezine probleme.

Kad su me pozvali na prvi pregled, bila sam šokirana. To mi je bio znak da krenem u pravom smjeru sa svojim životom.”

Za Mirjanu je odlučeno da je savršen kandidat za All-on-4 metodu, najpopularniju suvremenu metodu za bezube čeljusti. Fiksne privremene zube dobila je već u roku od 24 sata od ugradnje implantata! Brzina je zaštitni znak Štimac tima koji zbog posjedovanja vlastitog laboratorija u sklopu centra, pacijentima pruža maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu. 

Ugradnja 4 implantata u gornju i 4 implantata u donju čeljust trajala je samo 2 sata, a cijeli postupak se odvijao pod lokalnom anestezijom kako Mirjana ne bi ni u jednom trenutku osjećala bol. Mirjana je tako nakon samo 24 sata odšetala doma s novim zubima. Već je to bila promjena koja joj je preokrenula život - nabolje.

Dobila sam najbolju moguću njegu i podršku

Doktor Filip Štimac, glavni oralni kirurg Štimac centra, s Mirjanom je bio kroz cijeli postupak transformacije. Veliki je pobornik All-on-4 metode jer je uživo vidio impresivnu razinu podizanja kvalitete života kod svojih pacijenata:

All-on-4 idealno je rješenje za osobe koje su izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi ih. Rezultati zahvata su brzi i uspješni u preko 99% slučajeva. Ne znam koja se zdravstvena usluga može pohvaliti ovakvom statistikom uspješnosti.

Nakon 4 mjeseca i završetka perioda srastanja implantata s kosti, Mirjana se vratila na postavljanje finalnih zubi, čime je njena transformacija bila potpuna. 

Odlučila sam biti sretna

Prva Mirjanina želja koju će si ispuniti s novim osmijehom je odlazak na more.

Odlučila sam biti sretna! I to mi se jako dopalo i već mi se vrti u glavi.

Pokrenite se i vi kako biste riješili svoje probleme! Javite se stručnjacima Štimac centra ovdje i opišite im svoj problem ili ih kontaktirajte telefonom na 01 3633 602.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.